کد خبر:۱۰۶۱۳۰۴

پیش ثبت نام بیمه تکمیلی دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی آغاز شد

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از آغاز پیش ثبت نام بیمه تکمیلی برای دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی خبر داد و گفت: این بیمه درمانی تکمیلی در قالب تسهیلات در نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی اکبر محمدی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از آغاز پیش ثبت نام بیمه تکمیلی برای دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی خبر داد و گفت: این بیمه درمانی تکمیلی در قالب تسهیلات در نظر گرفته شده است.

محمدی افزود: بیمه درمانی تکمیلی یکی از شرکت‌های بیمه بدون در نظر گرفتن بیمه پایه در قالب تسهیلات از تاریخ اول بهمن ۱۴۰۱ به مدت ۱۲ ماه شمسی برای دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی علوم پزشکی کشور در نظر گرفته شده است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه این بیمه، بسته کاملی است که خدمات ناباروری و دندانپزشکی را نیز شامل می‌شود، افزود: این بیمه با سرانه ماهانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار ریال (۱۴۰ هزار تومان) و با سهم بیمه گذار (فرانشیز) ۳۰ درصد در قالب وام پرداخت می‌شود و بازپرداخت آن بعد از فراغت از تحصیل خواهد بود.

وی در خصوص زمان ثبت نام تشریح کرد: دستورالعمل اجرایی به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است و دستیاران تخصصی و دانشجویان دکتری تخصصی که متقاضی استفاده از این تسهیلات هستند می‌توانند نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان متقاضی می‌توانند از ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ تا ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ با مراجعه به آدرس اینترنتی https://portal.srd.ir با درج نام کاربری (شماره دانشجویی) و رمز عبور (کد ملی) نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار