به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید نوراللهی اظهار کرد: امسال ۸۰ پرونده متخلف ارزی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان البرز شده است که ۷۱ پرونده حکم محکومیت و ۹ شرکت نیز حکم برائت دریافت کردند.
وی خاطرنشان کرد: تعدادی از بانکهای استان البرز امسال علیه دریافت کنندگان ارز دولتی شکایاتی به تعزیرات حکومتی ارائه کردند که پس از این شکایات پرونده تخلف برای برخی شرکتها تشکیل شد.
معاون اجرایی اداره کل تعزیرات حکومتی استان البرز بیان کرد: در اجرای برخورد و مقابله با عدم انجام تعهدات ارزی، یکی از مهمترین ارکان اصلی در این خصوص بانکها هستند که باید همکاری لازم را برای پیشگیری از جرائم ارزی داشته باشند.
وی اضافه کرد: در این زمینه چندین پرونده به تعزیرات حکومتی البرز مبنی بر اینکه افرادی چندی پیش مبالغ قابل توجهی از بانکهای مختلف دریافت کرده اند و تاکنون این شرکتها هیچ گونه مدارک اوراق گمرکی حاکی از ورود کالا به کشور به بانکها ارائه نکردهاند، ارجاع شد.
معاون اجرایی اداره کل تعزیرات حکومتی البرز دربخش دیگری از سخنان خود به نظارت بر واحدهای تولیدی خبر دادو افزود: بازرسان اداره کل تعزیرات حکومتی البرز روزانه به طور مرتب به واحدهای تولیدی سرکشی و وضعیت تولید و قیمت گذاری آنها را مورد رصد قرارمی دهند.
نوراللهی گفت: هیچگونه کمبود کالای اساسی دربازار وجود ندارد و وضعیت بازار به صورت مستمر مورد نظارت کارشناسان قرار میگیرد.
وی افزود: با نزدیک شدن به نوروز و ماه مبارک رمضان نظارتها با مشارکت شعب سیار تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان به صورت تمام وقت دنبال میشود.
نوراللهی یادآور شد: مردم درصورت مشاهده هرگونه تخلف میتوانند گزارشهای خود را از طریق سامانه ۱۳۵.ir و ۱۲۴ اداره بازرسی سازمان صمت برای رسیدگی ارائه دهند.