کد خبر:۱۰۶۲۷۷۹
با موضوع کتاب «عصر‌های کریسکان»؛

هشتمین مسابقه مجازی کتابخوانی دانشجویی «هشت بهشت» برگزار می‌شود

هشتمین و آخرین مسابقه مجازی کتابخوانی از دور سوم مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت» با موضوع کتاب «عصر‌های کریسکان» برای دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود.

هشتمین مسابقه مجازی کتابخوانی دانشجویی «هشت بهشت» برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران کتاب «عصر‌های کریسکان» نوشته «کیانوش گلزار راغب» را برای هشتمین مسابقه مجازی کتابخوانی هشت بهشت از سومین دوره مسابقات برای دانشجویان کتابخوان کشور انتخاب کرده است.


کتاب عصر‌های کریسکان به قلم کیانوش گلزار راغب، خاطرات «امیر سعیدزاده» از رزمندگان جنگ ایران و عراق را به تصویر کشیده است. در این اثر با سرنوشت غمناک و حزن‌آلود او همراه می‌شوید تا به عمق فجایع ضد انقلاب دموکرات و کومله پی ببرید.


این مسابقه جمعه ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۱ به‌صورت مجازی از طریق سایت باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir از ساعت ۹ تا ۲۴ برای دانشجویان علاقه‌مند کتابخوانی برگزار می‌شود. دانشجویان می‌توانند برای ثبت‌نام و شرکت در این مسابقه به این سایت مراجعه کنند. همچنین عضویت در کانال ایتای مسابقات کتابخوانی هشت بهشت با شناسه @ FJUTBookRC امکان‌پذیر است.


در این دوره هم به برگزیدگان این مسابقه کتابخوانی جوایز ۵ میلیون ریالی اهدا می‌شود.


نسخه الکترونیکی کتاب عصر‌های کریسکان در بن‌سازه (پلتفرم) طاقچه و فیدیبو موجود است.

هشتمین مسابقه مجازی کتابخوانی دانشجویی «هشت بهشت» برگزار می‌شود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار