آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۴۵۳۲

رنگ‌آمیزی تخم‌مرغ‌های نوروزی در سه منطقه تهران

معاون فرهنگی و هنر‌های شهری سازمان زیباسازی از آماده‌سازی ۴۲۰ تخم مرغ نوروزی جهت نقاشی توسط ۲۷۸ هنرمند در سه منطقه تهران خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجید قادری آذر معاون فرهنگی و هنر‌های شهری سازمان زیباسازی شهرتهران با اشاره به آماده‌سازی پایتخت در آستانه فصل بهار از آغاز به کار کارگاه‌های رنگ‌آمیزی تخم مرغ‌های نوروزی خبر داد و گفت: این رویداد هنری هر ساله با هدف تغییر چهره پایتخت و ایجاد سرزندگی و نشاط بهاری در برنامه‌های سازمان زیباسازی گنجانده می‌شود که در نوروز ۱۴۰۲ نیز شاهد نقاشی و جانمایی ۴۲۰ تخم مرغ نوروزی در نقاط مختلف شهر خواهیم بود.

وی با بیان اینکه بدنه تخم مرغ‌ها پس از تولید به کارگاه‌های نقاشی منتقل شده‌اند، افزود: ۴۲۰ تخم مرغ نوروزی با طرح‌های منتخب ۲۷۸ هنرمند از روز شنبه سیزدهم اسفند تا پانزدهم اسفند ماه در سه‌ایستگاه، پلازای میدان شهدای هفتم تیر، بلوار کشاورز و پارک شهر نقاشی می‌شوند.

به گفته معاون فرهنگی و هنر‌های شهری سازمان زیباسازی شهرتهران؛ فراخوان هشتمین سالانه هنر‌های شهری تهران «بهارستان» در بخش تخم مرغ‌های نوروزی در دی ماه سال جاری اعلام عمومی شد که پس از برگزاری دو مرحله داوری از میان ۱۷۷۰ طرح ارسالی به بخش داوری این رویداد هنری ۳۴۸ اثر از ۲۷۸ هنرمند انتخاب شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار