به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حسین هرسیج، رئیس دانشگاه اصفهان به عنوان رییس کارگروه الگوها و سازکارهای جذب دانشجویان بینالملل که به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، وجود دو مجموعهی دیپلماتها و اندیشمندان دانشگاهی در همکاریهای علمی و بین المللی را بسیار حائز اهمیت دانست.
هرسیج در ادامه ضمن تاکید بر تقویت همکاری علمی و بینالمللی دانشگاهها تصریح کرد: دیپلماسی علمی در تقویت همکاریهای سیاسی و اقتصادی تاثیر به سزایی دارد و منجر به تقویت روابط فی مابین کشورها میشود.
رییس دانشگاه اصفهان در ادامه تصریح کرد: ما با برخی از کشورها مانند چین و روسیه روابط سیاسی خوبی داریم، ولی در حوزه تعاملات علمی با این کشورها تلاش بیشتری باید انجام شود.
وی گفت: برای تعمیق روابط بینالملل و جذب دانشجویان خارجی باید تغییراتی در حوزه ساختاری در سطح دانشگاهها و همچنین سطح ملی، ایجاد کنیم.
رییس دانشگاه اصفهان گفت: دیپلماتهایی که در داخل کشور هستند و همچنین رایزنان علمی در کشورهای دیگر باید ظرفیتهای علمی کشورها را مورد بررسی و برای حل مسائل و تعمیق روابط علمی راهکارهای مناسب ارایه کنند.
هرسیج در ادامه تصریح کرد: جذب دانشجویان بینالملل، باید به صورت مسئله محور باشد و در این راستا سفیران جمهوری اسلامی میتوانند از طریق تعامل با مسئولین دانشگاههای کشور با تاکید بر همکاری ایران در رفع مشکلات کشورهای دوست، نقش موثری داشته باشند.
وی اظهار داشت: ماهیت انقلاب اسلامی که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده، جهانی کردن ارزشهای اسلامی است و برای رسیدن به این مهم که تحت عنوان تمدن نوین اسلامی مطرح است باید پیشتاز باشیم.
شایان یادآوری است، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به اتفاق تیم همراه، در مراسم جشنواره جذب دانشجویان بینالملل از غرفه دانشگاه اصفهان بازدید کردند.
گفتنی است، اداره کل امور دانشجویان بینالمللی سازمان امور دانشجویان با هدف گفتمان سازی در حوزه جذب دانشجویان بینالمللی، معرفی ظرفیتهای آموزش عالی کشور جهت تحصیل، ایجاد موازنه در جریان مهاجرتهای علمی دانشجویی و شبکهسازی برای گسترش زیست بوم کنشگران جذب دانشجویان بینالمللی در تاریخ ۱۵ و ۱۶ اسفند ۱۴۰۱، اقدام به برگزاری جشنواره جذب دانشجویان بینالمللی به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس، کرد.