آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۵۴۴۵

همایش بزرگ خانه مداحان اهل بیت علیهم السلام در مشهد مقدس برگزار شد

همایش بزرگ مداحان با عنوان سرمشق فاطمی در عرصه ستایشگری، در راستای لبیک به دستورات مقام معظم رهبری در خصوص نقش مداحان در عرصه ‎جهاد تبیین با حضور ۲۰۰ تن از ذاکران، شعرای آیینی، روحانیون و فعالان عرصه ستایشگری در مشهد مقدس برگزار شد.
میرجعفری

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این همایش که به همت خانه مداحان اهل بیت (ع) برگزار شد، جهاد تبیین در شعر، نوحه و سرود، تبیین فضای رسانه‌ای، اخلاق مداحی و هم اندیشی مداحان جوان و پیشکسوتان این عرصه از جمله موضوعاتی بود که مورد بررسی و مداقه قرار گرفت.

آقایان حجج الاسلام راشد یزدی، ‎شهاب مرادی، حاج منصور ارضی، حاج حسین سازور، ‎مهندس خالدی (معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوای مرکز ملی فضای مجازی)، دکتر ‎علی بهادری جهرمی (سخنگوی محترم دولت) از جمله سخنرانان این همایش بودند.

تجلیل از پیشکسوتان عرصه ستایشگری از جمله برنامه‌های این همایش بود که در این برنامه از مقام شاعر فقید ‎مرحوم حاج سید رضا موید و همچنین آوای ماندگار آستان قدس رضوی ‎حاج سید جعفر ماه رخسار تجلیل به عمل آمد.

گردهمایی مداحان در رواق امام خمینی (ره) در چهارشنبه و پنجشنبه (۱۰ و ۱۱ اسفند ماه) برگزار و بیش از بیست نفر از ستایشگران اهل بیت (ع) در آن به مدیحه سرایی و مداحی پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار