کد خبر:۱۰۶۶۷۳۳
معاون دبیر کل حزب الله:

نمایندگان هر چه سریعتر رئیس جمهور لبنان را انتخاب کنند

معاون دبیر کل حزب الله لبنان بر ضرورت تسریع روند انتخاب رئیس جمهور این کشور تاکید کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از المنار، «نعیم قاسم» معاون دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد که روند انتخاب رئیس جمهور این کشور باید تسریع پیدا کند.

وی در جریان افتتاح یک حسینیه در بیروت بیان کرد: نمایندگان پارلمان لبنان باید به وظایف خود در خصوص انتخاب رئیس جمهور عمل کنند.

نعیم قاسم ادامه داد: این اقدام باید از طریق اجرای مذاکرات و گفتگو‌ها و تفاهم و یا رقابت دموکراتیک صورت پذیرد.

وی هم چنین بار دیگر به توافق امضا شده میان ایران و عربستان اشاره کرد و گفت: ما از این توافق استقبال می‌کنیم و امیدواریم که همگان بر سر مسأله مبارزه با رژیم صهیونیستی در منطقه اجماع کنند.

معاون دبیر کل حزب الله لبنان پیشتر در جریان یک نشست تاکید کرده بود: توافق میان ایران و عربستان ضربه مهلکی بر پیکره نقشه‌های رژیم صهیونیستی وارد آورد.

وی در ادامه افزود: دشمنان ایران به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی قصد داشتند کشور‌های منطقه مخصوصاً کشور‌های حوزه خلیج فارس را دور خود جمع کنند تا ایران را به عنوان دشمن اصلی آن‌ها به جای رژیم صهیونیستی معرفی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار