به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حسینعلی نریمانی، معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان گفت: اولویت ما برای اجرای طرحهای بیابان زدایی در کانونهایهای بحرانی فرسایش بادی به مساحت یک میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار بوده و تاکنون ۳۱۰ هزار و ۱۶۰ هکتار نهالکاری به منظور کاهش فرسایش خاک و انتشار ریزگرد انجام شده است.
نریمانی بیان کرد: سالانه ۴۵ هزار هکتار به کانونهای بحرانی فرسایش خاک در این استان افزوده میشود که دلیل اصلی آن تغییرات اقلیمی است و همین امر به افزایش بیابانها و نواحی بحرانی دامن میزند.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان اضافه کرد: در سال ۸۱، کانونهای بحرانی استان ۷۳۶ هزار هکتار بوده است، اما از آن زمان به دلیل خشکسالیهای پی در پی، این نواحی بیشتر از ۲ برابر بیشتر شده است.
وی با اشاره به پروژه مدیریت روانآب با هدف جلوگیری از فرسایش خاک و انتشار ریزگرد و گرد غبار اظهار داشت: این بخش از پروژه مرتبط با بیابان، سال قبل در سطج ۵۶۷ هکتار از عرصههای بیابانی استان اجرا شد.
نریمانی خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۱ همچنین آبیاری و مراقبت سنواتی از پوشش گیاهی که پیشتر کشت شده بود در سطح ۹۵۰ هکتار از بیابانهای اصفهان را انجام دادیم و ایجاد بادشکن غیرزنده نیز به طول ۴۵ کیلومتر در نواحی شرق و شمال شرق استان از دیگر اقدامات برای کاهش انتشار ریزگرد و گرد و غبار بود.