کد خبر:۱۰۷۱۵۸۱
نویسنده بچه زرنگ در گفتگو با دانشجو؛

هدفمان در انتخاب بازیگران «بچه زرنگ»، سلبریتی‌‎ها نبود/ فصل سوم به «زینبیون» پاکستان خواهد پرداخت + فیلم

نویسنده فیلم تلویزیونی بچه زرنگ با عنوان اینکه از ابتدا قصد استفاده از بازیگر مطرح نداشتیم و قصدمان جست و جوی بازیگر برای باورپذیرتر کردن نقش شهدا بود افزود: فصل‌‎های بعدی بچه زرنگ هم در سایر شهرستان‌‎ها را ادامه می‌‎دهیم و روایت‌‎های شهدای زینبیون پاکستان را به تصویر خواهیم کشید.
میرجعفری

هادیان: در انتخاب بازیگران «بچه زرنگ» هدفمان سلبریتی‌‎ها نبود/ فصل سوم به زینبیون پاکستان خواهد پرداخت + فیلم

 

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو-میرجعفری، سریال بچه زرنگ یکشنبه شب سوم اردیبهشت ماه در قسمت دهم به پایان خود رسید. این سریال که به عنوان یک فیلم مستندنما یا همان مستند داستانی در دو فصل و مجموعا 18 قسمت از شبکه دوم سیما پخش شد در شهر مشهد تولید شد و قصه اصلی آن مربوط به رشادت‌‎های شهدای مدافعین حرمی بود که با نام افغانستانی در جبهه مقاومت اسلامی حضور یافتند، در ادامه بخش عمده‌ای از سریال هم به قهرمانان فاطمیون افغانستان می‌‎پردازد.

درتولید فیلم داستانی برای شهدای مدافع حرم ضعف داشتیم

عباس هادیان نویسنده این سریال در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه از هجده قسمت چهارده قسمت توسط من نوشته شده گفت: چهار قسمت دیگر نیز توسط خانم طاهره ولی‌‎پور نگارش شد. 

وی در مورد شریط تولیدات داستانی در زمینه مقاومت اسلامی توضیح داد: در مورد بچه زرنگ همیشه این سوال را داشتم که از سال 1390 که مستقیما وارد بحث جنگ با داعش از طرف جبهه مقاومت شدیم تا قبل از بچه زرنگ یک سریال داستانی نداشتیم هرچند کارهای مستند زیادی تولید شده اما در این بخش به نظر با کمبود مواجه بودیم. با وجود اینکه موضوع اهمیت داشت اما در جامعه هنری خصوصا در بخش سریال داستانی با وجود اهمیت بحث جبهه مقاومت واکنش مطلوبی از سوی هنرمندان نداشتیم، هرچند در مقطعی به علت مصالحی حضور غیر ملموس داشتیم اما زمانی هم که حضور ما در جبهه مقاومت و با دخالت مستقیم نظامی بود و علنی هم شدهمین وضع حاکم بود. 

آغاز پروژه بچه زرنگ با حضور مدیران جدید صداسیما

وی در مورد شرایط تولید این سریال هم ادامه داد:

با حضور تیم جدید در صدا و سیما این فرصت برای ما فراهم شد که موضوع را با آقای بامروت نژاد مدیر شبکه دوم سیما به تبع آشنایی که با ایشان در جشنواره فیلم عمار داشتیم مطرح کنیم که قصد تولید سریالی با موضوع شهدای مدافعین حرم داریم بچه زرنگ هم با این پیش زمینه  به ابتدای شکل گیری رسید.

هادیان افزود: تا اینکه یک روز آقای بامروت نژاد درخواست تولید یک مینی سریال با موضوع شهدای مدافع حرم در هفته دفاع مقدس را داد که خیلی سریع هم فرایند تولید سریال را طی کند و به خروجی برسد، از سوی دیگر کتابی به نام فراری‌‎ها را داشتیم که قصه چند تن از شهدای مدافع حرم بود که با هویت افغان در جبهه‌‎های جنگ علیه داعش حضور داشتند و خیلی دوست داشتم از دل ماجراهای آن کتاب یک مستند نما تولید کنم. مستند نما هم ویژگی‌‎اش اصالت با واقعیت است و با یک چینش منظمی کنار هم بچینی و به یک روایت برسی و حق تخیل زیاد در قصه ندارید.

نویسنده سریال بچه زرنگ در سوالی از خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بحث فرم این سریال هم به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت:از طرف دیگر کار برای شهدا مستندنما را خیلی مطلوب می‌‎دانیم، هم به دلیل تقدس کار آنها و هم به خاطر اینکه کمترین دخل و تصرف را در قصه‌‎ها داشته باشیم، از سوی دیگر تجربه خوبی مثل روزهای زمستان و ایستاده در غبار داشتیم که با مخاطب هم ارتباط برقرار کرده بود و ما در پایین ترین سطح تلویزیونی خواستیم روند جدیدی آغاز کنیم و امیدواریم در ادامه کسانی که هنرمندتر هستند نیز این جریان را ادامه بدهند و شاهد آثار خوبی در جهت مقاومت اسلامی باشیم.

کد ویدیو

عباس هادیان در ادامه و در مورد پرداختن بچه زرنگ به فاطمیون افغانستان به شکل ویژه هم گفت:

در ابتدای امر بحث فاطمیون و تمرکز بر آنان نبود، بلکه در ابتدا قرار بود به مدافعین حرمی بپردازیم که برای حضور در جبهه مقاومت خود را افغان جا می‌‎زدند، همین ناخودآگاه ما را به سمت فاطمیون برد و متوجه شدیم خود اینها یک دریا هستند. شهدای افغانستانی درخششی دارند که شاید نتوانیم حماسه خلق شده توسط این ها را درک کنیم و باید زمان قضاوت کند.

ظرفیت قصه شهدای فاطموین خیلی بالا بود، در فصل دوم قصه 5 شهید شاخص فاطمیون را نوشتیم و در مصاحبه با خانواده آنها به روایت‌‎های اولیه رسیدیم و در فصل دوم نیز به شهدای فاطمیون بیشتر پرداختیم، تنها نگرانی که از نشان دادن سریال با موضوع فاطمیون داشتیم تحولات ایز افغانستان بود که اگر خانواده عزیزان در افغانستان هستند با چالش رو به رو شوند که خداروشکر این اتفاق نیفتاد.

این نویسنده که کار خود را در جشنواره فیلم عمار آغاز کرده به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت:

به دلیل اینکه بچه زرنگ یک کار پارتیزانی بود و با محدودیتهای بودجه و مالی هم رو به رو بودیم و در کارهایی که بازیگر مطرح دارد نیاز به پولهای کلان هم هست و از ابتدا قصد کمک گرفتن از بازیگران مطرح را نداشتیم، باید این حقیقت هم بپردازیم که مواجهه اهالی سینما به جبهه مقاومت خیلی خوب نیست و حتی پیشنهاداتی بوده که بازیگران رد کردند، اما در مورد فیلم بچه زرنگ از ابتدا قصد ما استفاده از بازیگران نامدار نبود و اتفاقا چون بنای ما ساخت فیلم بر اساس مستند نما یا داستانی بود استفاده از نابازیگر نقطه قوت اثر به شمار می رود.

ما تجربیاتی مانند ایستاده در غبار را داشتیم و هادی حجازی فر نشان داد که استعدادهایی در همین گونه آثار کشف می شوند و حتی مطرح نبودن وی باعث شد که ما او را در نقش حاج احمد متوسلیان باور کنیم.

 

در انتخاب بازیگر هدفمان حضور سلبریتی ها نبود، اینکه سراغ خانواده شهدا هم رفتیم، بحث شباهت بود که اولویت داشت، اگر بازیگر تئاتری هم پیدا می‌‎کردیم که می توانست برای ما کار کند و شباهتی هم داشت هم برای ما مزیت محسوب می‌‎شد، البته خیلی وقتها هم این داستان استفاده از اعضای خانواده شهدا برای بازی در فیلم بچه زرنگ تصادفی اتفاق می افتاد، مثلا آقای مهدی عطایی شباهت زیادی برای شهید مرتضی عطایی داشت و ذوقی هم برای این کار داشت که از تهیه کننده خواستیم که ریسک کند و این کار را کرد و جواب داد. در بعضی قسمت ها هم از خود خانواده شهدا استفاده می کردیم اولش به این فکر نمی کردیم اما بعدا دیدیم راه باز شد و تبدیل به جریانی در سریال شد.

در پایان هادیان درباره ادامه سریال بچه زرنگ هم به دانشجو گفت: بچه زرنگ قابلیت این را دارد که حداقل در سطح استانی و شهری ادامه پیدا کند، ما در مشهد و اینکه اغلب شهدای فاطموین هم در مشهد بودند و شهید صدرزاده که اهل تهران بود که برای پیوستن به مدافعین حرم به مشهد رفت که خودش را به عنوان نیروی فاطمیون جا بزند، از داستانش استفاده کردیم.

کد ویدیو

امیدواریم در مورد شهدای زینبیون و پاکستانی هم تولیداتی داشته باشیم

دنبال این هستیم که ادامه سریال بچه زرنگ را در سایر شهرستانها ادامه دهیم، صحبتی هم با مسئولین فرهنگی برخی شهرها از جمله تبریز داشتیم که کار مقدماتی انجام دهیم تا فصلی را در آن شهر و پیشنهاداتی هم از استان البرز، شهر کرمان و حتی تهران داشتیم که در مورد شهدای مدافعین حرم آن شهرها فصل‌‎های بعدی بچه زرنگ را ادامه دهیم.

در پایان از همه گروه و عوامل تولید سریال جا دارد تشکر کنیم، امیدواریم در مورد شهدای زینبیون و پاکستانی هم تولیداتی داشته باشیم.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار