آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۲۲۳۰

تحلیلگر اسرائیلی: قدرت سردار قاآنی در حال افزایش است

یک تحلیلگر مسائل امنیتی رژیم صهیونیستی نسبت به افزایش قدرت روزافزون سردار قاآنی، فرمانده سپاه قدس و تشکیل جبهه واحد علیه اسرائیل در کلیه مناطق ابراز نگرانی کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «امیر بوخبوط» کارشناس مسائل امنیتی رژیم صهیونیستی با اذعان به افزایش تهدیدات امنیتی علیه این رژیم، ضمن اشاره به سفر‌های منطقه‌ای اخیر سردار قاآنی، فرمانده سپاه قدس افزود: به‌نظر می‌رسد به‌وضوح فرایند واحدی در تمامی جبهه‌ها احساس می‌شود، از شمال و جنوب تا کرانه باختری... دشمنان اسرائیل بر این باورند که زمان نبرد با اسرائیل و یا محک زدن این رژیم فرارسیده است، بیشتر این گروه‌ها متحد ایران هستند.

وی در ادامه با اشاره به سفر‌های منطقه‌ای سردار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به کشور‌های مختلف نوشت: سفر‌های قاآنی به منطقه نگران‌کننده است. جانشین سردار سلیمانی درگیر امور سوریه، لبنان، عراق، خلیج فارس و دریای سرخ است. قدرت او درحال افزایش است و با تقویت بنیه مالی‌اش، در حال برقراری ارتباط میان جبهه‌های مختلف است.

ارزیابی این کارشناس صهیونیست تنها ساعاتی پس از بازدید حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران از نقطه صفر مرزی لبنان و سرزمین‌های اشغالی در منطقه مارون الرأس منتشر شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار