آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۳۰۱۴

شهید خضر عدنان؛ ۶ اعتصاب غذا در دو دهه اخیر+ اینفوگرافی

شهید خضر عدنان از رهبران جهاد اسلامی از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۲۳ در قریب به دو دهه اخیر، سابقه ۶ اعتصاب غذای طولانی را داشته است.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از وبگاه فلسطینی القسطل، شهید خضر عدنان پیش از شهادت در آخرین اعتصاب غذای اعتراضی خودش علیه رژیم صهیونیستی، سابقه انجام پنج اعتصاب غذای دیگر را داشت.

کوتاه‌ترین اعتصاب غذای وی در سال ۲۰۰۴ به مدت ۲۵ روز بود که به آزادی خضر عدنان از زندان منجر شد، طولانی‌ترین اعتصاب غذای وی نیز آخرین مورد آن در سال ۲۰۲۳ بود که به شهادتش منجر شد.

شهید خضر عدنان؛ ۶ اعتصاب غذا در دو دهه اخیر+ اینفوگرافی

وی در هر پنج اعتصاب غذای قبلی خود با اراده و مقاومت پولادین خود رژیم صهیونیستی را مجبور به آزادی خود کرده بود و در آخرین اعتصاب غذایش نیز تاکید کرده بود که یا آزادی را بدست خواهد آورد یا شهادت!

شیخ خضر عدنان از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین صبح امروز پس از ۸۶ روز اعتصاب غذا در زندان‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار