آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۳۲۸۳

برگزاری نشست هم‌اندیشی شورای توسعه سواحل مکران در دانشگاه چابهار

اولین نشست هم‌اندیشی آموزش و مهارت آموزی با محوریت شورای توسعه سواحل مکران، با حضور دانشگاه‌ها و صنایع مرتبط مستقر در سواحل مکران به میزبانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در محل سالن فرخی این دانشگاه، برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، اولین نشست هم‌اندیشی آموزش و مهارت آموزی با محوریت شورای توسعه سواحل مکران، با حضور دانشگاه‌ها و صنایع مرتبط مستقر در سواحل مکران به میزبانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در محل سالن فرخی این دانشگاه، برگزار شد.

معاون فرهنگی و مشارکت‌های اجتماعی دبیرخانه شورای توسعه سواحل مکران در این نشست اظهار داشت: آموزش و توانمندسازی نیروهای ماندگار در بخش‌های مورد نیاز توسعه سواحل مکران در اولویت قرار داشته و فضای توسعه‌ منطقه، براساس فرمایشات مقام معظم رهبری صورت خواهد گرفت و آموزش و توانمندسازی نیروها ماندگار با جدیت پیگیری خواهد شد.


علی اکبر سلیمانی با اشاره به اینکه توسعه همه جانبه سواحل مکران مورد تاکید است، افزود: این طرح با هدف محرومیت‌زدایی و توسعه متوازن شهرهای جنوب سیستان و بلوچستان و استان هرمزگان شامل میناب، سیریک، جاسک شروع به کار کرد.


وی ادامه داد: نهادهای تخصصی مثل فنی و حرفه‌ای و دانشگاه و از همه مهم‌تر صنایع، پای کار آمدند تا بتوانند ضرب آهنگ توسعه را دو برابر و در تسریع بخشیدن آبادانی این منطقه ایفای نقش کنند.


معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور نیز گفت: در حوزه فنی وحرفه‌ای در تعامل بسیار خوب با دبیرخانه سواحل مکران هستیم و براساس نیاز منطقه برای آموزش جوانان اقدام می‌کنیم که این حرکت باهمگرایی و هم‌افزایی رشد چشمگیری داشته است.


محمدرضا شاه‌پسند ادامه داد: با توجه به نیاز منطقه از حرکات موازی این جلسات باید جلوگیری کنیم و باید از بخش‌های مثبت همدیگر استفاده و روند توسعه را تسهیل کنیم.


وی ادامه داد: در بخش‌های نوظهور و صنایعی که قبلا وجود داشتند براساس تقاضا و نیاز صنایع حرکت کنیم که در وهله اول شناسایی این نیازها مهم است.


شاه‌پسند تصریح کرد: در مرحله اول باید نیروی کاری را آموزش دهیم که در راه‌اندازی بنگاه صنعتی مورد نیاز است و در مرحله بهره‌برداری نیروهای کار متفاوت و متخصص مربوط به آن کار را آموزش داده تا توسعه هماهنگ با سایر بخش‌ها اتفاق افتاده و منطقه را متحول کند.


رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار نیز گفت: از چهار سال پیش این دانشگاه به صورت جدی تغییرات سرفصل‌های دروس تخصصی دریایی را به‌صورت مرتب رصد، بازنگری و اصلاح می کند تا رشته‌های تخصصی در راستای ماموریت و اهداف سند توسعه سواحل مکران باشند و دوره‌های تخصصی دریایی علاوه بر تقاضامحوری، ماهیت کار آفرینی، مولد و ثروت‌آفرین باشند. 


منصور کیانی مقدم تصریح کرد: این دانشگاه ضمن برخورداری از زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی مناسب، آمادگی آن را دارد تا هاب آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی متخصص در زمینه‌های متنوع علوم و فنون دریایی در کشور، باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار