به گزارش گرو اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن امیری در مراسم افتتاح واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد، با اشاره به اهمیت این نیروگاه برای استان لرستان به عنوان تنها نیروگاه این استان اظهار کرد: احداث نیروگاه خرمآباد در سال ۹۷ با جدیت دنبال شد و در سال ۹۹ واحدهای گازی این نیروگاه در مدار قرار گرفت و در همان سال احداث واحد بخار برای افزایش راندمان تولید این نیروگاه کلید خورد.
وی با اشاره به مصرف بالای صنعت نیروگاهی در حوزه انرژی و لزوم افزایش بهرهوری در نیروگاههای گازی کشور با تبدیل آنها به سیکل ترکیبی گفت: تبدیل این نیروگاه به سیکل ترکیبی باعث شده بدون مصرف سوخت بیشتر، تولید برق بیشتری داشته باشیم و خوشبختانه با افتتاح این واحد بخار و تبدیل این نیروگاه به سیکل ترکیبی که به دست مهندسان ایرانی و نیروهای متخصص کشور انجام شد، ۲۷۰ میلیون متر مکعب در مصرف گاز صرفه جویی میشود.
به گفته مدیرعامل هلدینگ نیروگاهی بنیاد مستضعفان، این واحد بخار که ظرفیتی معادل ۱۶۰ مگاوات به تولید برق کشور اضافه کرده با سرمایه گذاری بیش از ۷۶۰۰ میلیارد تومانی بنیاد احداث شده است و بخش عمدهای از برق استان لرستان را در سراسر سال تامین میکند.
عباس علی آبادی در مراسم افتتاح واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد، با اشاره به تاثیر بهرهبرداری از این واحد در کشور اظهار کرد: این واحد معادل یک میلیارد کیلووات ساعت برق، بدون مصرف سوخت اضافه، برق تولید می کند، که با احتساب قیمت ۱۰ سنت برای هرکیلووات، معادل ۱۰۰ میلیون دلار صرفه جویی در مصرف سوخت دارد.
مدیرعامل مپنا اضافه کرد: در حوزه مصرف گاز و گازوئیل نیز با بهرهبرداری از این واحد، چیزی در حدود ۳۰۰ میلیون مترمکعب سوخت گازوئیل صرفه جویی میشود و این نیز به معنای ۳۰۰ میلیون دلار صرفه جویی در مصرف گازوئیل است.
وی با اشاره به ساخت این نیروگاه به دست مهندسان ایرانی گفت: ما جزو کشورهای نیروگاهساز در دنیا هستیم که این توانایی جزو شاخصههای توسعه در هر کشوری محسوب میشود و ما امروز در ایران و در کشورهای منطقه، واحدهای نیروگاهی به روز دنیا را احداث میکنیم و این باعث افتخار ما است.