به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ بیتالله برقراری، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در گردهمایی مدیران و کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اظهار داشت: صندوق بیمه اجتماعی بر اساس اصل ۲۹ قانون اساسی تاسیس شده و هدفش آن است که جامعه هدف را بیمه کند؛ و این کاملا با عدالت اجتماعی که از پایههای نظام جمهوری اسلامی است منطبق است. یکی از مهمترین بیمههای اجتماعی، لایه بندی بیمه است؛ که بدانیم این صندوق در کدام لایه قرار دارد؛ و بعد از این تعریف، پایداری صندوقها بسیار مهم است. اگر از پایداری صندوق غافل شویم، دچار چالشهای بزرگتری خواهیم شد.
وی در ادامه افزود: پشتیبانی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ۱ به ۱۰ است و حد مطلوب استاندارد جهانی هم بالاتر است. ما سعی میکنیم این را حفظ کنیم. پایداری این صندوق بیمه اجتماعی نیز یکی از محورهای مهم بوده و حفظ و ارتقاء منابع صندوق از الزامات اساسی است و اگر از بحث پایداری غفلت کنیم بسیار آسیبزا خواهد بود.
برقراری اذعان. ذشت: تلاشهای خوبی در دولت مردمی آیت الله رئیسی صورت گرفته و با رویکرد تحول گرا در سال گذشته اقدامات خوب و ارزشمندی صورت گرفته است به دنبال گسترش چتر بیمهای در همه مناطق روستایی کشور هستیم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر هدف از برگزاری گردهمایی را تبیین خدمات صندوق عنوان کرد و گفت: یکی از محورهای اصلی همایش و مولفههای صندوق، تبیین خدمات است. بر اساس محاسبات بیمهای همکاران، پایداری صندوق در دستور کار قرار دارد.
برقراری ادامه داد: برنامه تحولی در صندوق متناظر با برنامههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر فسادستیزی و مدیریت کارآمد است.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه این همایش اظهار داشت: حدود ۱۵ درصد از بودجه عمومی کشور به صندوقهای بازنشستگی اختصاص داده شده است.
مصطفی طاهری افزود: برنامه ریزی و اجرای طرحهای تحولی بصورت تدریجی ضرورت دارد، متأسفانه انباشت سرمایهها در بانکها و عدم سرمایه گذاری در بخشهای تولیدی یک مشکل است که در صورت مدیریت صحیح منابع و انجام سرمایه گذاری در حوزههای مختلف ارزش افزوده ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه پایداری صندوقها باید در نظر گرفته شود گفت: مدیریت هوشمندانه و تصویب قوانین با دوراندیشی در پایداری صندوقهای بیمهای باید مورد اهتمام قرار گیرد.
طاهری خاطر نشان کرد: جمعیت ایران به سمت پیر شدن حرکت میکند، با ادامه این روند امکان ایجاد بحران در آینده دور از ذهن نیست باید با برنامه ریزی کوتاه مدت و بلندمدت تاثیر اقدامات را در آینده ببینیم.