شهادت جوان فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست در کرانه باختری
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۷۳۷۵

شهادت جوان فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست در کرانه باختری

منابع وابسته به رژیم صهیونیستی از تیراندازی نظامیان صهیونیست به سمت جوان فلسطینی در الخلیل و شهادت این جوان به ادعای حمله به شهرک نشینان خبر دادند.
شهادت جوان فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست در کرانه باختری

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از فلسطین الیوم، منابع وابسته به رژیم صهیونیستی صبح امروز جمعه اعلام کردند که نظامیان اشغالگر به سمت یک فلسطینی که به دنبال عملیات ضد صهیویستی در شهرکی صهیونیست نشین در جنوب الخلیل در کرانه باختری بود، تیراندازی کردند.

شبکه عبری کان هم گزارش داد که یک فلسطینی قصد حمله به شهرک نشینان در ورودی کنیسه یهودی در داخل شهرک نشین تانا عومریم در جنوب الخلیل را داشت که نظامی اسرائیلی به سوی او تیراندازی کرد.

منابع صهیونیست به شهادت جوان فلسطینی که بر اثر تیراندازی زخمی شده بود، اشاره کردند.

این در حالی است که منابع صهیونیست از به صدا درآمدن آژیر خطر در شهرک تانا عومریم در جنوب الخلیل و هشدار به صهیونیست‌ها برای بستن درها و پنجره‌ها و عدم ترک منازل تا اطلاع ثانوی و نیز منع تردد در داخل این شهرک خبر دادند.

پربازدیدترین آخرین اخبار