به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ سیدی، دبیر داوران جشنواره آرمان، در رابطه با این جشنواره اظهار داشت: شاخصهایی برای داوری این رویداد در نظر گرفته شده است. ما چند مرحله را پیشبینی کردیم. در مرحله اول غربالگری اولیه، که کلیات آثار در این مرحله چک میشود، احتمالا در این مرحله حذفیات زیادی خواهیم داشت. البته تدبیری داریم که با شرکت کننده ارتباط بگیریم که اصلاحات را انجام دهد. هر شرکت کننده در این رویداد نهایتا پنج اثر میتواند ارسال کند. آثار برتر به هیئت داوری ارسال میشود که در مرحله نهایی مورد قضاوت قرار میگیرند.
وی افزود: شاخصههای عمومی و تخصصی در هر دو ژانر قالب است. چهار محور دارند. ابتدا موضوع و سوژه است. اینجا اعلام شده باید حتما روح تهران در آثار باشد، سوژه تازه و به روز و فراگیر باشد. بعضی از ارزشهای انسانی، اخلاقی و اسلامی باید در اثار رعایت شود. به مرور سوژههایی از طرف برگزار کنندگان ارائه میشود. شاخصه دوم خلاقیت و جذابیت است. اثار باید از کلیشههای قدیمی دور باشد و جذابیت و پویایی در انها دیده شود. شاخصه سوم اثرگذاری است. خیلی اوقات کارهایی در فضای مجازی منتشر میشود که جذاب است، اما اثرگذار نیست، اما در این رویداد اثرگذاری برای ما مهم است. شاخصه چهارم پیام مضمون اثر است که شرکت کنندگان باید به این مسئله بسیار توجه کنند.
دبیر داوران جشنواره آرمان در ادامه گفت: در بخش ویدئو چهار شاخصه و قواعد فنی مثل نورپردازی، تدوین و انتخاب موسیقی است. البته سختگیری ویژهای نداریم. رعایت حقوق مولفین هم مهم است و در تولیدی بودن آثار رعایت حق کپی رایت مهم است. در بخش عکس هم بدون روتوش اثر ارسال شود. متن آن نیز باید نهایتا ۴۰۰ کلمه باشد. سازگاری متن و عکس با یکدیگر مهم است. کیفیت تصاویر و قاببندی و ترکیب بندی کاملا رعایت شود. عکسهای اینترنتی و آرشیوی و تولیدات گرافیکی در این رویداد مورد پذیرش نیست. بحث رعایت حقوق مولفین در این بخش نیز بسیار مهم است.
معمار در انتها افزود: این رویداد برای همراه کردن نوجوانان است، مشارکت نوجوانان و جوانان در اداره شهر از سیاستهای کلی شهرداری است که در حوزههای مختلف به آن پرداخته میشود و این رویداد یکی از مصادیق آن است.