به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، شهردار منطقه به همراه بخشدار کن، معاونین و برخی روسای ادارات، طی سلسله دیدارهای مردمی مسجد محور، سه شنبه ۹ خرداد۱۴۰۲، در مسجد جامع حصارک حاضر شدند و خبر خوب تصویب طرح تفصیلی حصارک را به مردم اعلام داشتند.
احسان شریفی شهردار منطقه ۵ در دیدار با امنای مسجد و معتمدین و اهالی محله حصارک ضمن ابراز آگاهی از مشکلات محله گفت: رویکرد مدیریت شهری جدید و دکتر زاکانی پیگیری این مسئله است که با وجود مسافت کم بین برخی محلات، فاصله سبک زندگی بسیار زیاد است و در برای جبران این فاصله که طی چندین دهه ایجاد شده است باید گام به گام جلو رفت.
او ادامه داد: در این منطقه نیز در طرح توسعه محلات، مواردی مثل آسفالت، جدول کشی، فضای سبز، بهسازی معابر اصلی و فرعی و ... اولویت به محلات کم برخوردار مثل حصارک، کن و مراد آباد داده شده است.
شریفی ضمن برشمردن برخی مشکلات محله حصارک عنوان کرد: مهمترین و اولین گرهای که باید برای این محل باز میشد، طرح تفصیلی بود که با تعیین و تکلیف این مهم، مشکلات دیگر از جمله نما، حفاری آب و گاز و فاضلاب، معابر و ... به آن تبع حل میشود.
شهردار منطقه ۵ افزود: گام بعدی، مشکل سند است که برای سهولت حل این مشکل کارگروهی با مشارکت شهرداری و اداره ثبت تشکیل شده است و قرار است، ساکنین حصارک، با قولنامه هم بتوانند مجوز تراکم صد و بیست درصد بگیرند.
در ادامه بالایی مشاور طرح حصارک از تصویب طرح تفصیلی حصارک بعد از دوسال خبر داد و گفت: حدود یک سال بر روی مشکلات احصاء شده از حصارک مطالعه شد و در طرح تفصیلی که تصویب شده است همه موارد مهم دیده شد.
او ادامه داد: دسترسی مسیر کوهپیمایی از خیابان سلمان فارسی که در روزهای آخر هفته باعث قفل شدن تردد محل میشد یکی دیگر از مشکلات محله بود که سعی شده جریانهای ورودی محله را به مسیرهای موازی تغییر مسیر داده و دیگر ترافیکهای غیر محلی در شمال محله نداشته باشیم.
بالایی افزود:حصارک به بن بستی در شمال تهران تبدیل شده بود که باعث گله کسبه و از رونق افتادن کسب و کار و حتی منجر به مهاجرت بومیهای محل شد که این هم در چشم انداز به نحوی لحاظ شده است که بازگشت زندگی را نیز به همراه بیاورد.
در این نشست، بیانیه چشم انداز حصارک که شامل مشخصات فنی و جغرافیایی محل در شرایط آرمانی بود قرائت شد. در این چشم انداز تمامی موارد مورد نیاز برای تامین رفاه و آسایش ساکنین حصارک از جمله مراکز بهداشتی، درمانی، آموزشی و ... دیده شده است.