آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۸۴۳۰

مقاله برتر شانزدهمین کنگره بین‌المللی ایمنولوژی و آلرژی وزارت بهداشت متعلق به دانشجوی دانشگاه تبریز

مقاله دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک دانشگاه تبریز، در شانزدهمین کنگره بین المللی ایمنولوژی و آلرژی وزارت بهداشت به عنوان یکی از مقالات برگزیده و برتر این کنگره انتخاب شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سارا صوفی دانشجوی دانشگاه تبریز با ارائه مقاله‌ای تحت عنوان "Exosome-induced alternative macrophages in tissue repair in CLP-induced sepsis mice” در شانزدهمین کنگره بین‌المللی دو سالانه ایمنولوژی و آلرژی این عنوان برتر را کسب کرده است.

این پژوهشگر در همین ارتباط توضیح داد: شانزدهمین کنگره بین‌المللی دوسالانه ایمنولوژی و آلرژی، هر دوسال یک‌ بار توسط انجمن ایمنولوژی ایران در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود که در این کنگره آخرین دستاوردهای این حوزه در سطح بین‌المللی ارائه شد.

به گفته وی، در ارائه این مقاله، به عنوان بخشی از نتایج پایان‌نامه، نتایج اثر کمکی ماکروفاژهای سیستم ایمنی تحریک شده با اگزوزوم‌های سلول‌های بنیادی مزانشیمی در ترمیم بافت‌های آسیب دیده مدل موشی بیماری سپسیس پرداخته شده است.  

گفتنی است، پایان‌نامه این دانشجو با راهنمائی دکتر اسماعیل بابائی، استاد ژنتیک دانشکده علوم طبیعی، دکتر سید محمود هاشمی، دانشیار ایمنی‌شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر سارا صعودی، دانشیار ایمنی شناسی پزشکی دانشگاه تربیت مدرس در بهمن ماه ۱۴۰۱ با درجه عالی ارائه شد که از سوی صندوق پژوهشگران نیز در قالب طرح، مورد حمایت قرار گرفته است.

بر پایه همین گزارش؛ پیش از این نیز مقاله مستخرج از پایان نامه صوفی، تحت عنوان "The effects of exosome-induced alternative macrophages on the bacterial load levels in CLP-induced sepsis mice”  که در قالب سخنرانی در چهاردهمین کنگره بین‌المللی آزمایشگاه و بالین ارائه شده بود، از سوی هیئت داوران به عنوان یکی از مقاله‌های برگزیده در حوزه ژنتیک و ایمنی‌شناسی انتخاب شده بود.

این مقاله، دومین مقاله مستخرج از پایان‌نامه سارا صوفی، دانشجوی کارشناسی ارشد ژنتیک دانشگاه تبریز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار