کد خبر:۱۰۷۹۴۸۴
معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها:

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه باید ملجا و مأمن دانشگاهیان باشد

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه باید ملجا و مأمن دانشگاهیان باشد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی میراحمدی، معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در مراسم تکریم و معارفه مسئولان سابق و جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به وظایف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری فلسفه حضور روحانیت در دانشگاه‌ها هدایت الی الله است.

میراحمدی با بیان اینکه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تابلویی برای دعوت به خدا است، افزود: روحانی دانشگاه متعلق به همه دانشگاهیان است و صرفا به گروه خاصی تعلق ندارد.

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه باید بتواند پیام الهی و ائمه معصومین را به دانشگاهیان برساند و تحقق این مهم نیازمند یاری مجموعه دانشگاهی است، تصریح کرد: کار اصلی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبلیغ و انتقال عملی، علمی و قولی دین و ایمان مذهبی است.

وی تبیین اسلام ناب، رفع اشکالات فکری دانشگاهیان، مقابله با انحرافات، کج اندیشی‌ها و کج روی‌ها در امور اسلامی، حضور دینی، روحانی، معنوی، هدایت گر و پدرانه در محیط دانشگاه را از دیگر وظایف مهم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در یک دانشگاه عنوان کرد و گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه باید ملجا و مأمن دانشگاهیان باشد.

میراحمدی با بیان اینکه روحانی باید حکیمانه سخن بگوید، موعظه حسنه داشته و اهل گفتگو باشد، تاکید کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری بی تفاوتی و بی مسئولیتی در نظام اسلامی جایی ندارد؛ چراکه عالم و مبلغ غیرمسئول نمی‌تواند نقش پیامبران را ایفا نماید.

وی ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند مسئول سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی، با بیان اینکه سرپرست جدید این نهاد در این دانشگاه با توجه به حضور در نهاد مرکز و دانشگاه فردی آشنا به ادبیات و محیط دانشگاه است، گفت: وی خلاقیت ویژه‌ای در ارتباط با دانشگاهیان دارد و این مهم نشان می‌دهد که توان مضاعفی به استان اردبیل افزوده شده است.

حجت الاسلام محمدرضا مصلح نیا، سرپرست جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی ضمن تشکر از حسن اعتماد رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور به وی، گفت: دانشگاه محقق اردبیلی همانطور که نامش از علامه محقق اردبیلی گرفته شده است، دانشگاه بزرگ و پرافتخاری است که توفیق خدمت در آن نصیب بنده شده است.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم جزو تیم انبیا باشیم باید دست هم را بگیریم نه مچ هم را، تاکید کرد: همه انسان‌ها و به ویژه دانشجویان ما محصول نظام هستند و ما نیز وظیفه داریم دست در دست هم دهیم و اجازه ندهیم این عزیزان از مسیر خود منحرف شوند.

حجت الاسلام عبدالله حسنی مسئول سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه طی شش سال حضور در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه به صورت تمام وقت در خدمت دانشگاهیان بودم، گفت: با توجه به مدیریت توام با تدبیر و تفکر فرهنگی رئیس فعلی دانشگاه و افزایش چند برابری اعتبارات فرهنگی در این دوره، بستر برای انجام فعالیت‌های بزرگ دینی و فرهنگی در دانشگاه محقق اردبیلی فراهم است.

وی با بیان اینکه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان و دانشگاه محقق اردبیلی جزو دفاتر برگزیده و برتر در شاخص‌های مختلف انتخاب شده است، افزود: کانون‌های دانشجویی زیر نظر این نهاد نیز اخیرا به عنوان کانون‌های برتر کشوری انتخاب شده اند.

گفتنی است در این برنامه عباس فنی اصل فرمانده پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی، مرتضی ابراهیمی رئیس سازمان بسیج اساتید استان اردبیل و اسماعیل گلی، مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه محقق اردبیلی به ارائه بیاناتی در خصوص نهاد رهبری در دانشگاه پرداختند و در ادامه حکم حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح نیا به عنوان سرپرست جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی به وی اعطا و با اهدای لوح و هدایایی از خدمات حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی مسئول سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی قدردانی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار