کد خبر:۱۰۸۰۴۸۳

امکان افزایش ناوگان دریایی در مسیر انتقال کالا به ونزوئلا و آمریکای لاتین

کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: آماده ایم ضمن اعزام نماینده مستقر در کاراکاس جهت تسهیل امور مربوط به فعالان اقتصادی و تجاری که کالای خود را با کشتی­‌های این ناوگان به مقصد ونزوئلا اعزام یا از این کشور وارد می­‌کنند، مبادی و مقاصد کشتی­‌های حامل بار صادراتی و وارداتی میان ایران و ونزوئلا و آمریکای لاتین را افزایش دهیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، همزمان با سفر حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، به ونزوئلا، ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را برای افزایش مبادی و مقاصد کشتی­‌های حامل بار صادراتی و وارداتی میان ایران، ونزوئلا و آمریکای لاتین اعلام کرد.

تا پیش از این، اعزام کشتی در قالب خط منظم به مقصد ونزوئلا به صورت هر سه ماه یکبار صورت می­‌گرفت که هم اکنون در صورت وجود تقاضا و بار از سوی تجار و فعالان اقتصادی، این امکان وجود دارد که اعزام کشتی­‌ها با مدت زمان کمتری به مقصد این کشور و کشور‌های آمریکای لاتین صورت گیرد.

کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری در بیانات نوروزی مبنی بر ضرورت توجه ویژه به بازار کشور‌های آفریقایی و توسعه تجارت با آمریکای لاتین در سال ۱۴۰۲، مصصم‌تر از گذشته نسبت به تداوم خط منظم حمل بار صادراتی به ونزوئلا و کشور‌های آمریکای لاتین اقدام خواهد کرد.

کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با فعال سازی خط منظم حمل بار صادراتی از ایران به مقصد ونزوئلا از سال گذشته به صورت اعزام کشتی هر سه ماه یکبار، این آمادگی را دارد تا مطابق با سیاست­های کلی نظام، نسبت به اعزام کشتی­‌ها و افزایش مقاصد و مبادی حمل بار در صورت وجود تقاضا اقدام کند.

همچنین این امکان وجود دارد محمولات صادراتی به طور مستقیم از درب کارخانه‌های تولیدی در کشور به مقصد تعیین شده حمل کند که بر این اساس، خط مذکور با نرخ‌های کرایۀ رقابتی و برنامه سفر منظم، تاکنون دو سفر به انجام رسانده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار