آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۱۴۹۱

تظاهرات گسترده ضددولتی در صربستان در اعتراض به تیراندازی‌های جمعی

هزاران نفر از مردم صربستان در اعتراض به تیراندازی‌های جمعی و ترویج خشونت در این کشور، دست به تظاهرات زدند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از آناتولی، به‌دنبال وقوع دو فقره تیراندازی جمعی در کمتر از ۴۸ ساعت در صربستان، مردم در شهر‌های سراسر این کشور دست به اعتراض زده و خواستار استعفای الکساندر ووچیچ، رئیس جمهور صربستان شدند.

تظاهرات‌کنندگان برای هفتمین تجمع اعتراضی خود موسوم به «صربستان علیه خشونت»، در بلگراد پایتخت این کشور، نووی ساد و نیس گرد هم آمدند تا مراتب اعتراض خود را نسبت به دو تیراندازی جمعی اخیر ابراز کنند.

معترضان خواستار پایان ترویج خشونت در رسانه‌ها و همچنین استعفای وزرایی شدند که دست‌اندرکار تامین امنیت کشور هستند.

این تجمعات اندکی پس از وقوع دو فقره تیراندازی جمعی ظرف کمتر از ۴۸ ساعت برگزار شد. در این تیراندازی‌های دست کم ۱۷ نفر کشته شدند. در جریان یکی از این تیراندازی‌ها، یک نوجوان در مدرسه‌ای در بلگراد اقدام به تیراندازی کرد و هشت دانش‌آموز و یک نگهبان را کشت.

این اعتراضات درحالی برگزار شده که برانکو روزیچ، وزیر آموزش و پرورش، استعفای خود را تقدیم آنا برنابیچ، نخست وزیر صربستان کرده است. معترضان پوستر‌هایی با مضمون «همه چیز باید متوقف شود» به همراه داشته و علاوه بر این خواستار برکناری مدیریت شبکه تلویزیونی دولتی صربستان شدند.

دولت صربستان در راستای تعدیل اعتراضات، در هر کدام از یک هزار و ۸۰۰ مدرسه این کشور، دو مامور پلیس مستقر کرده و فرآیند تحویل داوطلبانه سلاح نیز به دستور ووچیچ از دوشنبه هفته گذشته شروع شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار