امیرحسین ذکاء، عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو گفت: آنچه امروز در میان جوانان نسل ما جاری است، متاسفانه فضایی مملو از افرادی است که روش گفتگو و تفکر توام با مطالعه را به پیامهای اینستاگرامی که فقط سوار شدن بر امواج رسانه هاست ترجیح داده است.
ذکاء افزود: دانشجوی بیدار که از آن بعنوان موذن جامعه یاد میشود، شوربختانه امروز صحنه را به اخلاق و فرهنگ مناظره باخته است که زخم بزرگی بر پیکر نهاد مقدس دانشجویی است.
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: دانشگاهیان باید در این زمینه پیشرو باشند که یکی از راههای علاج این زخم برگزاری مناظرات دانشجویی است.
وی با اشاره به اقدامات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری در راستای ترمیم فرهنگ مناظره افزود: در سال تحصیلی که گذشت، در روزهای داغ اعتراض گروهی و اغتشاش گروهی دیگر، این تشکل در دانشگاه حکیم اقدام به برگزاری مناظره دانشجویی کرد که به اصل موضوع «چرا به اینجا رسیدیم»، با هدف نقد و برسی وضعیت اجتماعی و سیاسی کشور پرداخت.
ذکاء ادامه داد: پس از دوران تاریک کرونا و در روزهای داغ و ملتهب کشور بایستی فضایی نخبگانی و امن برای دانشجو فراهم میشد تا بتواند به گفتگو بنشیند؛ لذا در خردادماه امسال دومین مناظره دانشجویی و با موضوع چه باید کرد، با همان هدف رشد و پرورش فرهنگ گفتگو شکل گرفت.
وی تصریح کرد: این افتخار البته دینی بود که بر ذمه تشکل جامعه اسلامی در دانشگاه حکیم سبزواری نهاده شد تا بتواند زمینه ساز این همدلی و همنشینی با تمام گروههای سیاسی دانشگاه باشد.
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: چهرههایی نظیر ادوار جامعه اسلامی، سیدسجادحسینی، محسن عوض وردی و محمد مهدی عبداللهی از دانشجویان دغدغهمند که در این دیدارها طرفین مناظرات را شکل دادند و یقیناً تاریخ سیاسی و فرهنگی دانشگاه از اخلاق مداری آنان در جبهه گفتگو به نیکی یاد خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: امید است در پس تمامی این مناظرات فرهنگ مناظره درست و حقیقی به معرفت آمیزی منتج شود و پایان بخش منازعات باشد چراکه معکوس این روایت سخت تامل برانگیز است؛ اگر منازعه شود مناظرات پایان خواهد پذیرفت.