کد خبر:۱۰۸۲۶۶۸

برنده خوش شانسی که زندگی‌اش را باخت/ کلاهبرداری ۸ میلیاردی

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین بیش از هشت میلیارد تومان از تعداد حدود ۴۵ نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که دستگیر شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ داود معظمی گودرزی در تشریح این خبر اظهارداشت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و خود را مجری رادیو معرفی کرده و گفته شما برنده ویژه برنامه هستید و پس از چنددقیقه صحبت طولانی با دریافت کد‌هایی از گوشی بنده حسابم را به سرقت برده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرم با لحنی دروغین و متقلبانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه ویژه خود کد‌های مختلفی را از طریق پیامک برای وی ارسال می‌شده است را به او اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.

سرهنگ گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین در یکی از مناطق جنوبی تهران شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر دونفر دستگیر و به پلیس فتا پایتخت منتقل شدند.

این مقام انتظامی بیان داشت: مجرمین پس از انتقال به پلیس فتا پرده از اقدامات مجرمانه خود برداشتند و به کلاهبرداری از شهروندان در پوشش قرعه کشی برنامه‌های رادیویی اعتراف کردند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌نمایند قطعا کلاهبرداری است، همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا ناجا به آدرس www.cyberpolice.ir و یا تماس با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ اطلاع رسانی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار