به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا خان محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه آیا ۷۵ میلیون دلار از محل صندوق ذخیره ملی برای تخریب و بازسازی مدارس فرسوده در نظر گرفته شده بود که از محل این بودجه، ارقامی برای جمع آوری مدارس کانکسی برداشته شد، اقدامی قانونی است یا خیر و اینکه به طور کلی چند مدرسه کانکسی جمع شده است، گفت: یک حکم برنامهای در قانون بودجه از محل صندوق ذخیره ارزی پیش بینی شده بود. صندوق ذخیره ارزی محلی است که درآمدهای نفت بیش از هزینهها باشد و در آنجا ذخیره شود. با تحریمهای ظالمانهای که مواجه شدیم این رقم کاهش پیدا کرد. اگر جذب این سه میلیارد دلار شکل میگرفت میتوانستیم تا سال ۱۳۹۴ مدارس تخریبی را کاملا از بین ببریم.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در ادامه گفت: اگر در منطقهای کانکسی برای آموزش قرار دادهایم، به این علت بوده است که مدارس در حال تخریب و نیاز مبرم به فضای ایمن و استاندارد داشتند. جمع آوری مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در این طرح در نظر گرفته شده است که میتوان از محل بودجه صندوق ذخیره ارزی، بودجه آن را تامین کرد و این کاری غیر قانونی نیست چراکه سازمان برنامه و بودجه نیز این را تایید کرده است.
خان محمدی در انتها تصریح کرد: تا پایان سال ۱۴۰۳ مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانشآموز را حذف خواهیم کرد و در یک سال اخیر ۷۴۹ کلاس درس کانکسی جمعآوری شده است.