آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۶۱۹۷
سینماگر بنگلادشی جشنواره فیلم حوا:

جشنواره‌های خانواده محور جامعه را از اهمیت آن آگاه می‌کند

نازنین بگوم، فیلمساز بنگلادشی حاضر در جشنواره فیلم حوا گفت: توجه به مسائل و نقش زنان در جامعه و خانواده یکی از شاخص‌های توسعه برای هر کشور است؛ برگزاری جشنواره‌هایی با محوریت زن و خانواده، جامعه را هم از اهمیت این موضوع آگاه می‌سازد.

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، نازنین بگوم (Naznin Begum)، فیلمساز و یکی از مدیران جشنواره بین‌المللی فیلم داکا بنگلادش درباره برگزاری نخستین جشنواره حوا با رویکرد زنان و خانواده گفت: موضوع این جشنواره برایم بسیار جالب است و رویکردی که دارد درباره خانواده و زنان است، همان‌طور که می‌دانید همه چیز از خانواده شروع می‌شود و خانواده هسته اصلی جامعه است. در یک خانواده ایده‌آل شاد هیچ تبعیض و خشونتی وجود ندارد و این موضوع می‌تواند به جامعه تسری پیدا کند. 

وی افزود: پرداختن به فیلم‌هایی با محوریت خانواده و تمرکز بر مسائل زنان برای همه جوامع و کشور‌ها ضروری است و این یکی از شاخص‌های توسعه است. اگر بخواهید کشوری توسعه یافته داشته باشید نمی‌توان نقش زنان در جامعه و فعالیت‌های آنان در خانواده را نادیده گرفت و برگزاری چنین جشنواره‌هایی جامعه را هم با این موارد بیشتر آشنا می‌کند.

این فیلمساز با بیان اینکه فیلم‌ها و فیلمسازان ایرانی در سطح جهانی معروف هستند، ادامه داد: ایران فیلمسازان زیادی دارد که بر مسائل و مشکلات زنان در جامعه و خانواده تمرکز می‌کنند و این بسیار جالب است؛ از این فیلم‌ها این طور برداشت می‌شود که زنان ایرانی مستقل، باهوش و قدرتمند هستند.

وی همچنین با اشاره برگزاری جشنواره فیلم حوا برای اولین دوره گفت: این جشنواره نخستین بار است که با این رویکرد در ایران برگزار می‌شود و من خوش‌شانس هستم که اولین سفر من به ایران با این جشنواره همزمان شد. همچنین خوشحالم در این جشنواره حضور دارم و با آشنایی که در این مدت از ایران پیدا کرده‌ام، آرزو می‌کنم در آینده‌ای نزدیک از ایران هم به عنوان یکی از کشور‌های توسعه یافته یاد شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار