مسئول ناحیه مقاومت بسیج دانشجویی گلستان گفت: مباحث آموزشی و مبنایی طرح ولایت باید به شکل کاربردی مطرح شود و مهندسی فرهنگی در این دوره ارتقاء یابد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، علی لشکربلوکی صبح امروز در جلسه ستاد راهبردی طرح ولایت بسیج دانشجویی گلستان بیان داشت: مباحثه و مناظره ای که دانشجویان در کلاس های طرح ولایت انجام می دهند موجب یادگیری بهتر مطلب می شود.
وی افزود: دانش آموختگان طرح ولایت باید بتوانند به شبهات عقیدتی و سیاسی پاسخگو باشند.
مسئول ناحیه مقاومت بسیج دانشجویی گلستان تصریح کرد: هدف ما این نیست که صرفا طرحی را برگزار کنیم، هدف ما ایجاد انگیزه و کاربردی کردن دورس آموزشی و تربیت نیروهای متعهد و هم طراز انقلاب است.
لشکربلوکی با بیان اینکه کلیت طرح خوب و جامع است، تاکید کرد: ما اعتقاد داریم باید طرح ولایت ارزیابی و تغییراتی در دروه ایجاد شود، یکسری موارد حذف و مواردی به آن اضافه شود.
وی گفت: فضای جامعه تحت تاثیر نخبگان فکری هستند؛ از این رو در طرح ولایت دانشجویان باید چگونه فکر کردن، چگونه نوشتن و چگونه حرف زدن را بیاموزند؛ چرا که این افراد در بطن جامعه جایگاه خاص و تأثیرگذاری دارند.
مسئول ناحیه مقاومت بسیج دانشجویی گلستان بیان داشت: در دوره آموزش مبانی اندیشه اسلامی باید دانشجویان با نحوه کار فرهنگی نیز آشنا شوند و مهندسی فرهنگی را ارتقاء داد.
در ادامه جلسه کمیته های پشتیبانی، فرهنگی، آموزش، تبلیغات و روابط عمومی فعالیت های هر کمیته را تشریح کردند و به بررسی مشکلات و آسیب های طرح پرداختند.
لازم به ذکر است: دوره معرفتی– تربیتی طرح ولایت بسیج دانشجویی گلستان از 30 خردادماه جاری آغاز و تا 10 تیرماه ادامه دارد.