کد خبر:۲۷۹۵۰۹
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت:
تشکلهای دانشجویی با مهندسی فرهنگی تمدن اسلامی، حضرت امام (ره) را به دانشگاه معرفی کنند
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت گفت: ما تشکلهای دانشجویی باید با مهندسی فرهنگی تمدن اسلامی حضرت امام (ره) را به دانشگاهها معرفی کنیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، مجتبی نژاد مبشر ظهر امروز در همایش روز دانشجو که به صورت تجمیعی از دانشگاههای استان گیلان در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد، بیان داشت: اگر بخواهیم به حساسیت بسیج دانشجویی پی ببریم باید به فرمایشات و حساسیت حضرت امام (ره) در مورد بسیج دانشجویی که در اواخر عمر با برکت خود دستور تشکیل این تشکل را دادند، توجه کنیم.
وی با بیان اینکه امروز جهان، انقلاب اسلامی را به عنوان یک الگو پذیرفته است، افزود: انقلاب ما انقلاب فرهنگی است؛ چون اندیشههای امام فرهنگی بود و انقلاب ما مبارزه با واقعیات و انقلاب آرمانهاست.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت تصریح کرد: اگر انقلاب ما را با دیگر انقلابهای جهان مقایسه کنیم، انقلاب ما به عنوان یک الگو برای آزادی خواهان جهان تبدیل شده و نقش من دانشجوی بسیجی مهندسی فرهنگی است.
مبشر گفت: با توجه به هشت عنصر مهندسی فرهنگی، فعالیت دانشجویی باید به دور از احساسات و به مصلحت کشور باشد تا بتوانیم با عقلانیت آرمانهای حضرت امام (ره) را پیش ببریم.
وی علم جویی، آرمان جویی، در صحنه بودن، سیاسی بودن، استقلال و آزادی دینی، تعمق اندیشههای دینی تفکر، آزاداندیشی و انگیزه تمدنی را از هشت عنصر مهندسی فرهنگی دانست و گفت: ما تشکلهای دانشجویی باید تمدن اسلامی را که اندیشه حضرت امام(ره) است به دانشگاه معرفی کنیم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت گفت: ما باید به نقطهای برسیم که نگاه حزبی در کار ما ارجحیت نداشته باشد و دانشجو اگر ارزشی باشد در هر دولتی نباید نگاههای حزبی مانع ورود به عرصههای سیاسی و اجتماعی دانشجویان باشد.
در این همایش هر یک از تشکلهای دانشگاههای گیلان از قبیل جامعه اسلامی، علوم پزشکی، انجمن اسلامی دانشگاه گیلان، انجمن اسلامی دانشکده فنی شهید چمران، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رشت و پیام نور رشت مطالبی در خصوص 16 آذر بیان کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.