کد خبر:۱۰۸۶۴۱۵
با صدور پروانه ساخت؛

علیرضا معتمدی سراغ «دختر پری‌خانوم» می‌رود

با صدور پروانه ساخت فیلم سینمایی «دختر پری‌خانوم» به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی علیرضا معتمدی این فیلم به زودی وارد مرحله پیش‌تولید خواهد شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی پروژه، سازنده فیلم‌های سینمایی «رضا» و «چرا گریه نمی‌کنی؟» سومین فیلم خود را نیز در همان حال و هوای ۲ فیلم قبلی جلو دوربین خواهد برد.

علیرضا معتمدی در یادداشتی کوتاه در صفحه شخصی خود به این نکته اشاره کرده است که مراحل دریافت پروانه ساخت «دختر پری‌خانوم» یک سال و یک هفته طول کشیده و او در این مدت و مخصوصاً در شش ماه گذشته دشواری‌های زیادی را از سر گذرانده است. وی همچنین در این یادداشت گفته در تلاش است تا با رفع موانع، فیلم قبلی‌اش «چرا گریه نمی‌کنی؟» را به نمایش عمومی درآورد.

«چرا گریه نمی‌کنی؟» دومین فیلم علیرضا معتمدی سال گذشته با حواشی زیاد در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار