آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۷۱۱۳

مادرنا به دنبال کسب مجوز‌های بین‌المللی برای نانوواکسن ضد بیماری RSV

شرکت مادرنا (moderna) با ارسال فرم درخواست دریافت مجوز بازاریابی جهانی و فرم مربوط به لیسانس زیستی (BLA) در آمریکا، به دنبال تکمیل فرآیند توسعه واکسن سینکیتیال تنفسی (RSV) است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت مادرنا (moderna) با ارسال فرم درخواست دریافت مجوز بازاریابی جهانی و فرم مربوط به لیسانس زیستی (BLA) در آمریکا، به دنبال تکمیل فرآیند توسعه واکسن سینکیتیال تنفسی (RSV) است. این واکسن حاوی پروتئین و توالی کدون بهینه شده است و همچنین از نانوذرات لیپیدی (LNP) مشابه واکسن کووید-۱۹ این شرکت در آن استفاده شده است.

فرم درخواست دریافت مجوز بازاریابی برای mRNA-۱۳۴۵ به آژانس دارو‌های اروپایی، مرکز سوئیسمد سوئیس و اداره کالا‌های درمانی استرالیا ارسال شده است. این شرکت همچنین برای مجوز BLA واکسن RSV خود، روند ارسال مدارک و مکاتبات را با FDA آغاز کرده است.

استفان بانسل، مدیرعامل مادرنا گفت: «پلت فرم mRNA به ما این امکان را داده است که از آزمایش‌های اولیه به کارآزمایی بین المللی فاز ۳ حرکت کنیم، این روند ما را قادر می‌سازد تا با سرعت و دقت بالینی، این بار سلامت عمومی را هدف قرار دهیم.mRNA-۱۳۴۵ دومین محصولی است که از پلتفرم mRNA بهره‌مند بوده و به دنبال دریافت مجوز‌های بین‌المللی برای آن هستیم.»

وی ادامه داد: «با داده‌های مثبت اخیر در مورد بیماری‌های نادر و سرطان، ما در آینده انتظار موفقیت بیشتری داریم.»

این شرکت همچنین خاطرنشان کرد mRNA-۱۳۴۵ برای استفاده در جمعیت کودکان در یک کارآزمایی بالینی فاز ۱ در حال بررسی است.

mRNA-۱۳۴۵ شامل یک توالی mRNA منفرد است که برای گلیکوپروتئین رمزگذاری شده است. این واکسن تک دوز mRNA، یک گلیکوپروتئین F پیشفیوژن را کد کرده و پاسخ آنتی‌بادی خنثی‌کننده برتری را ایجاد می‌کند. در این واکسن از همان نانوذرات لیپیدی واکسن ضدکرونا، استفاده شده است.

واکسن ضد RSV می‌تواند تأثیر مثبتی بر سلامت عمومی داشته باشد، زیرا RSV یک نیاز جهانی برآورده نشده جدی است. واکسن‌های ترکیبی علیه چندین پاتوژن تنفسی می‌تواند این اطمینان را ایجاد کنند که افراد به طور کامل واکسینه شده‌اند و منجر به مزایای طولانی مدت برای سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی شود و از افراد در برابر تعداد بیشتری از بیماری‌های ویروسی تنفسی محافظت کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار