به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا نورمحمدی روز پنجشنبه در دومین نشست منطقهای مدیران سازمان حفاظت محیط زیست کشور با محوریت معاونت آموزش و مشارکتهای مردمی اظهار داشت: توجه ویژه به تولید محتوا باید مورد توجه مدیران باشد چراکه با وجود فعالیتهای موثر صورت گرفته در ۲ سال گذشته، اما کمتر این خدمات منعکس و بازگو شده است.
وی بیان کرد: باید خدمات دولت مردمی سیزدهم به ویژه در حوزه محیط زیست با تلاش مدیران منعکس و اطلاع رسانی شود تا مراجع مسئول از عملکرد و خدمات این مجموعه مطلع شوند.
مدیرکل دفتر ریاست و هماهنگی امور استانها سازمان حفاظت محیط زیست خواستار بکار گیری افراد با انگیزه، جهادی، خلاق در پستهای مدیریتی و جابجایی افراد ناتوان و بی انگیزه شد و گفت: آینده محیط زیست باید در دست جوانان با انگیزه و توانمند باشد که در این راستا میتوان از توان بانوان نیز بهره گرفت.
نورمحمدی اظهار داشت: ادارات استانی باید برای اجرای برنامههای و طرحهای هفته دولت از هم اینک آمادگی داشته باشند و با ارسال طرحهای آماده افتتاح و هماهنگی لازم، حتی طرحهای مهم و کلیدی با حضور ریاست سازمان حفاظت محیط زیست بهره برداری شود.
وی گفت: در جشنواره شهید رجایی و انتخاب مدیری و کارمند نمونه، این افراد بر اساس مدیریت عملکرد صورت میگیرد و در این راستا معاونتهای سازمان محیط زیست به ارزیابی استانها مبادرت میکنند.
مدیرکل دفتر ریاست و هماهنگی امور استانها سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ خانه محیط زیست در کشور راه اندازی شده که باید برای این خانه ها، محتوا سازی لازم صورت گیرد.
نورمحمدی افزود: ارزیابی و ارزشیابی همواره مورد تاکید بوده بنابراین مدیریت عملکرد جایگزین بازرسی شد و در این باره بسیاری از کمبودها و چالشها احصا شده است.
وی اضافه کرد: گزارشهای ارزیابی به صورت مرتب توسط معاونت تخصصی دریافت شده و بر این اساس استانهای موفق تشویق میشوند.
مدیرکل دفتر ریاست و هماهنگی امور استانها سازمان حفاظت محیط زیست یادآوری کرد: دور دوم نشستهای منطقهای با رویکرد حل چالشها و معضلات پیش روی ادارت کل استانها برگزار شد که در این راستا نشستی با معاونت طبیعی و تنوع زیستی برگزار تا ۲ چالش پیش روی این مجموعه رفع شود.
نورمحمدی گفت: اساس کار ما حل معضل و مشکلات است در حالیکه دور اول این نشست با رویکرد طرح مسایل کلی برگزار شد و در دور دوم حل مشکل در هر معاونت در دستور کار است
وی یادآوری کرد: دور اول نشستها با محوریت پرداختن به مسائل کلی و کلان برگزار شد که بررسی مصوبات دور اول گویای محقق و اجرایی شدن ۸۶ درصد مصوبات است برای نمونه بند هفت این مصوبات راه اندازی خانههای محیط زیست بود که تاکنون بیش از ۲ هزار ۱۰۰ خانه محیط زیست تشکیل شده است و در زمینه ایجاد تشکلها و انجمن خیران حوزه محیط زیست برخی استانها خوب عمل کردند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان نیز گفت: آموزش بنیادی و زیر بناییترین اصل محیط زیست است و برای حرکت حکمرانی به سمت حکمرانی متعالی و شایسته و رفع مشکلات در زمینه اصلاح الگوی مصرف، احترام به طبیعت، حقوق حیوانات، آموزش نسل دوستدار طبیعت، سرمایه گذاری بر روی صاحبان صنایع باید معاونت آموزش تقویت شود.
سیده مریم محمدی ادامه داد: همچنین در ذیل همه وزارتخانهها و سازمان ها، معاونت آموزشی سازمان حفاظت محیط زیست باید به قدری قوی باشد که بتواند داده، محتوا، برنامه ریزی و سیاستگذاری کند.
وی ابراز امیدواری کرد: ساختار معاونت آموزش برای رسیدن به توسعه پایدار، ساختار منسجم و بزرگ از نظر نیروی انسانی و منابع مالی شود و چارت ادارات ترویج و آموزش در ادارات کل محیط زیست استانی تکمیل شود.
وی گفت: مجموعه محیط زیست فارغ از سمت و سوی حزبی و سیاسی در حال تعلیم و تربیت مدیران جوان در این سازمان است و این مجموعه در ۲ سال گذشته به دور از سیاسی کاری به کلاس درس تبدیل شده است.