به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، دومین دوره نشست بین المللی اعتلای نهضت حسینی، تحقق تمدن نوین اسلام به همت بسیج دانشجویی استان زنجان و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
مرضیه هاشمی، فعال فرهنگی و خبرنگار در این نشست با اشاره به چندین بار هتک حرمت قرآن کریم در کشورهای غربی، اظهار کرد: زمانی که امام خمینی (ره) شعار نه شرقی و نه غربی را مطرح کرد، قدرت شوروی و آمریکا را به چالش کشید و همه تعجب کرد که این پیرمرد از کجا آمده که چنین سخن میگوید.
هاشمی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی جبهه حق و باطل مشخصتر شد، افزود: نتیجه انقلاب مشخص است، از آن زمان به بعد حملههای مختلفی را علیه مسلمانان و اسلام شاهد بوده ایم.
این فعال رسانهای با اشاره به سالهای زندگی خود در آمریکا و اینکه ۴۰ سال است اسلام آورده، گفت: پس از ۱۱ سپتامبر دیدیم که سرعت و شدت حملات غربیها علیه اسلام بیشتر شد و آنان شروع به سیاه نمایی علیه اسلام کردند، چون مردم بسیاری به اسلام جذب میشدند و آنان نمیخواستند مردم حرف اصلی خداوند را بشنوند.
وی با بیان اینکه سیاه نمایی علیه اسلام باعث گرایش برخی از مردم به یافتن حقایق اسلام شده، گفت: در چنین شرایطی غربیها داعش را ایجاد کردند که هر زمان کسی گفت الله اکبر، مردم نسبت به آن احساس هراس و وحشت کنند.
هاشمی ادامه داد: اکنون که به سال ۲۰۲۳ رسیده ایم، برنامههای دیگری برای مقابله با اسلام درپیش گرفته اند؛ در کشورهایی که راجع به حقوق بشر و ارزشمند بودن عقاید صحبت میشود، اقدام به قرآن سوزی میکنند. در کشورهای اروپایی و آمریکایی نفرت پراکنی جرم است به گونهای که اگر کسی درباره همجنس گرایی بخواهد حرفی بزند، به سرعت جرم انگاری میشود، اما در اهانت به قرآن که مصداق نفرت پراکنی است، این اتفاق نمیافتد.
وی با بیان اینکه ما اجازه نمیدهیم به قرآن توهین شود، گفت: در آمریکا به چنین مسائلی بی تفاوتی شد، الان در جامعه ارزشهای دینی مسیحیت از بین رفته و مسیحیان این کشور از این وضعیت ناراضی هستند. در آمریکا هیچ خط قرمز و محدودیتی مشخص نمیشود و فقط اسلام است که حد و حدود هر امر اجتماعی را مشخص کرده است.
سهیل اسعد، فعال فرهنگی و مبلغ بین المللی آرژانتینی نیز در این همایش اظهار کرد: در مساله اهانت به قرآن؛ اولا موضوع مربوط به خود قرآن است که دشمن متوجه شده که این کتاب آسمانی چه عظمتی دارد و ثانیا برنامه ریزی آنان برای مقابله با اسلام.
اسعد گفت: غربیها وقتی میخواهند اقدامی کنند، در ابتدا درباره آن موضوع تحقیق و مطالعه میکنند تا مطمئن شوند آنچه قرار است حمله علیه آن صورت گیرد، در فرهنگ طرف مقابل درجه یک است.
وی با بیان اینکه در مطالعات ۳۰ سال اخیر دیدم که غربیها مقولات فرهنگی ما را به سادگی میتوانند تخریب کنند، گفت: این کار را با برنامه ریزی و دقت مدیریت میکنند بنابراین بالاترین ارزشها و مقدسترین مقدسها را که در زندگی مسلمانا اثرگذار است، انتخاب میکنند.
این مبلغ دینی گفت: در ماجرای حجاب، خانواده، حقوق زن و بسیاری از مسائل دیگر متوجه شدند که اصل موضوع این است که آنچه این مقولات فرهنگی را ساخته باید مورد هجمه قرار دهند.
وی بیان کرد: دانشمندان علوم اجتماعی میگویند که فرهنگ مانند یک مثلث است و آنچه از فرهنگ دیده میشود در پایینترین سطح مثلث قرار دارد؛ مظاهر فرهنگی مانند پوشش، غذا، معماری، زبان و آداب و رسوم در این بخش هستند.
اسعد گفت: بالاتر از این سطح، قوانین و مقررات فرهنگی قرار دارند که عمر بیشتری دارند و به عنوان سرچشمههای فرهنگی دیده میشوند. در بالاترین نقطه این مثلث هم عقاید و جهان بینیها است.
وی با بیان اینکه غربیها ابتدا مظاهر حجاب را میزدند، گفت: حجاب تجلی عفت است بنابراین سراغ پشتوانه فرهنگی حجاب یعنی قواعد و قوانین اجتماعی آن رفتند و آزادی جنسی را مطرح کردند. پس از آن وقتی دیدند که مساله حجاب بر پایه عقاید و جهان بینی مسلمانان شکل گرفته و این عقاید از قرآن نشات میگیرد، سراغ اهانت به قرآن رفته اند.
این مبلغ دینی اذعان کرد: این اتفاق میتواند یک فرصت برای ما باشد. امام حسین (ع) پس از شهادت و زمانی که سرش را روی نیزه گذاشتند، قرآن خواند. پیغام عاشورا این است که اگر سر ما را ببرند، ما باز هم قرآن میخوانیم.
حجت الاسلام صابر اکبری جدی، مدیر اروپا و آمریکا معاونت امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری نیز دیگر مهمان این برنامه بود که در سخنان خود با انتقاد از جریانات التقاطی که به دنبال از بین بردن مقولات اسلامی است، اظهار کرد: درباره ماجرای عبور حضرت موسی (ع) و قوم خود از رود نیل میگویند که سونامی رخ داده یا درباره اژدها شدن عصا برخی دانشمندان اثبات کرده اند که طی انجام فرآیندهایی میتوان عصا را تبدیل به اژدها کرد؛ اما همین افراد نمیگویند که سونامی در اقیانوس رخ میدهد یا اینکه تبدیل شدن عصای حضرت موسی (ع) در زمان چند ثانیهای رخ داده و فرآیندی هم طی نکرده است.
اکبری جدی بیان کرد: جریان فکری وجود دارد که میخواهد همه مفاهیم معارف بشری را در حوزه مادی خلاصه کند و بگوید که هرچیزی که بویی از غیرماده بدهد، رد شده است. اگر بخواهیم دقت کنیم، بخش اساسی مبارزه با فکر و اندیشه دینی به نگاه مادی گرایانه انسان بازمی گردد.
مدر اروپا و آمریکا معاونت امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری گفت: بنابراین وقتی از هر طریقی به مبارزه با مفاهیم دینی میپردازند و به نتیجه نمیرسند، به سیم آخر میزنند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا چنین اقداماتی الان انجام میشود، گفت: قبلا هم اهانت به مقدسات اسلام صورت گرفته همانند آنچه در کتاب سلمان رشدی آمده بود، ولی اکنون به صورت سامان یافته در حال انجام است و این امر نشان میدهد که اهدافی دنبال این اقدامات وجود ارد.