کد خبر:۱۰۸۹۱۴۱

پذیرش ۴۱ پژوهشگر پسا دکتری برای سال ۱۴۰۲ در دانشگاه محقق اردبیلی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از پذیرش ۴۱ پژوهشگر پسا دکتری برای سال ۱۴۰۲ در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جبرائیل رزمجو از پذیرش نهایی پژوهشگران پسادکتری برای سال ۱۴۰۲ در دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و گفت: در راستای جذب و حمایت از جوانان و نخبگان فارغ التحصیل مقطع دکتری، افزایش تولیدات علمی، بهبود و ارتقای جایگاه و حفظ مرجعیت علمی دانشگاه و کشور، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی پس از انتشار فراخوان پذیرش همکار پژوهشی پسادکتری، نسبت به بررسی پرونده‌های دانش آموختگان علاقمند و داوطلب به همکاری، طی جلسات مختلف در دانشکده‌ها و کمیته علمی تخصصی مستقر در معاونت پژوهش و فناوری اقدام نمود.

رزمجو افزود: در این فراخوان از ۸۰ دانش آموخته مقطع دکتری در گروه‌های علوم اجتماعی، علوم تربیتی و روانشناسی، علوم کشاورزی، علوم پایه و فنی مهندسی برای ۶۲ عنوان اولویت دار پژوهشی اعلام شده، پس از بررسی مدارک داوطلبان، مجموعاً ۴۱ نفر به عنوان همکار پژوهشی پسادکتری انتخاب شدند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: ایجاد و گسترش دوره تحقیقاتی پسادکتری، در راستایِ ماموریت کلی دانشگاه محقق اردبیلی به تکمیل تخصص‌های مورد نیاز در عرصه‌های ملی و بین المللی کمک خواهـد کرد.

وی با بیان اینکه این دوره همچنین موجب تقویت ارتباط عمیق ­تر بین دانشگاه­، صنعت و مراکز تولیدی و گسترش تولید علم و فناوری، خواهد شد، بیان کرد: به همین منظور معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با هدف توسعه پژوهش­‌های کیفی و کاربردی و بهره­ گیری بیشتر از توانمندی‌های علمی و تخصصی دانش ­آموختگان دکتری در طرح ­های پژوهشی و فناورانه ماموریت گرا و کاربردی، اقدام به تهیه و اجرای دستورالعمل پذیرش همکاران پژوهشی پسادکتری نموده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: پذیرفته شدگان حداکثر تا روز چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ می‌توانند به امور پژوهشی دانشگاه مراجعه کنند تا اقدامات لازم برای عقد قرارداد و انجام امورات مربوطه انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار