آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۹۶۴
نامه سرگشاده رئيس بيمارستان دامپزشكي تهران:

محيط زيست الفباي درمان حيوانات را نمي‌داند

در نامه سرگشاده رئيس بيمارستان دامپزشكي تهران به رئيس سازمان محيط زيست تأكيد شده است: سازمان محيط زيست هنوز الفباي دامپزشكي و درمان حيوانات را در قسمت‌هاي مختلف خود نهادينه نكرده است.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، پس از مرگ ببر وارداتي بر اثر بيماري مشمشه و عدم نظارت صحيح محيط زيست و در انتها، متهم‌ كردن ديگر سازمان‌ها، پيام محبي، رئيس بيمارستان دامپزشكي تهران در نامه سرگشاده‌اي به محمدي‌زاده، رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در خصوص مرگ ببر سيبري و متهم كردن سازمان دامپزشكي و دامپزشكان مطالبي را مطرح كرده است.
 
در اين نامه آمده است: در پي تلف شدن ببر سيبري در باغ وحش تهران مسئولان محيط زيست و باغ وحش مسئوليت را از گردن افكنده و سازمان دامپزشكي را متهم به گناه ناكرده كرده‌اند؛ گوش محيط زيست سنگين‌تر از اين حرف‌هاست كه بخواهد به صحبت‌هاي دلسوزانه در رابطه با سرمايه تلف شده توجه كند و دليل اين قضاوت را مي‌توان مصاحبه‌هاي صورت گرفته دانست.

در ادامه نامه عنوان شده است: در حالي كه علت مرگ ببر سيبري تنها به نحوه عملكرد سازمان محيط زيست مربوط بود و باغ وحش نيز از زمان تحويل گرفتن تا زمان مرگ حيوان اقدام مؤثري در جهت توجه به اهميت موضوع نگهداري انجام نداد، اما درنهايت سازمان دامپزشكي و دامپزشكان را متهم ساخت.
 
در اين نامه سرگشاده خطاب به محمدي‌زاده آمده است: آيا بهتر نيست به جاي درست كردن يك محل آلوده، يا در آن را ببنديد يا با استفاده از جايگاهي كه داريد و نظارتي كه مي‌توانيد، بكنيد، بر اساس اصول رايج و علمي يك محل را بنيان نهيد و نظارت كنيد؟ باغ وحش بايد بر اساس اصول مراقبت شود و گرنه كانون بيماري‌ها و عفونت‌هايي مي شود كه گريبان جامعه را مي‌گيرد.
 
در اين نامه آمده است: جناب آقاي محمدي‌زاده آيا مي‌دانيد كه مديريت اين پروژه و باغ وحش قبل از تحويل گرفتن اين حيوان و موارد مشابه بايد تمهيدات نگهداري را مي‌انديشيد؟ آيا از لحاظ مديريتي اين بي‌تدبيري مسئول مربوطه شايسته بازخواست نيست؟ آيا نبايد مسئول پروژه و باغ وحش تهران بايد قبل از اطعام حيوانات از سالم بودن غذاي آنها و كنترل آنها توسط مراجع ذيصلاح كه شامل آزمايش‌هاي دامپزشكي نيز هست اطمينان حاصل كنند و سپس اجازه ورود به باغ وحش را بدهند؟
 
در ادامه اين نامه عنوان شده است: سازمان محيط زيست هنوز الفباي دامپزشكي و درمان حيوانات را در قسمت‌هاي مختلف خود نهادينه نكرده است و در مواقع بحران چراغ به دست مي‌گيرد و به دنبال كارشناس مي‌گردد؛ آيا تعريف يك كارگروه و مركز دامپزشكي معتبر براي درمان و رسيدگي به وضع حيوانات، اين قدر پيچيده است؟ در حالي كه كشور از نظر بضاعت دامپزشكي در حد استانداردهاي جهاني است.
 
در اين نامه آمده است: از بين بردن شرايط زيست محيطي حيوانات چه زجري را به آنها تحميل مي‌كند و بر اين اساس عدم كنترل وحوش باغ وحش از لحاظ سلامت زيستي و امكانات نگهداري چه زجر مضاعفي است كه به اين بنديان محكوم تحميل مي‌شود؟ محيط زيست بايد با اقتدار جلو اين سوءرفتارها كه توام با تحميل بيماري و سوءتغذيه به حيوانات است را گرفته و با تبليغات از مردم بخواهد به حيات وحش اهميت بدهند.
 
در پايان اين نامه تصريح شده است: نحوه مديريت بيماري ببر تلف شده آيينه تمام نمايي از عدم نهادينه كردن درمان حيوانات وحشي در سازمان محيط زيست است و خويش بهتر واقفيد كه در منطق چگونه از گرما پي به آتش مي‌برند./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار