به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی جلیلی مسئول نهاد رهبری در نشست خبری در توضیح طرح حامیم گفت: طرح حامیم برگرفته از کلید واژه حلقههای میانی است که توسط مقام معظم رهبری به آن اشاره شده است. حلقههای میانی به عنوان واسطههای بین مسئولین و مردم نقش آفرینی میکنند و کار ویژه آنها این است که هم صدای مردم را به گوش مسئولین رسانده و مطالبات مردمی را از مسئولین دنبال کنند و هم بستر ارتباط مسئولین با مردم جهت ارائه گزارش از اقدامات انجام شده را فراهم نمایند.
مرتضی جلیلی در ادامه صحبتهای خود گفت:در فضای دانشگاه هم آن گروهی که میتواند این مهم را انجام داده و حلقه میانی بین مسئولین دانشگاه و جامعه دانشگاهی (اساتید و دانشجویان) باشد فعالین فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشجویی است یعنی دانشجویانی که در قالب تشکلها و کانونهای دانشجویی فعالیت دارند. وی به نقش مهم دانشجویان در امور جاری و آینده کشور اشاره کرد وافزود: البته این اثرگذاری تنها در محیط دانشگاه صورت نمیگیرد بلکه با توجه به رسالت اجتماعی جامعه دانشگاهی، در خارج از محیط دانشگاه هم وجود دارد و دانشجویان حلقه میانی بین اقشار مختلف جامعه و مسئولین اداره کننده کشور نیز هستند. حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جلیلی ادامه داد:ضروری است حلقههای میانی جهت انجام صحیح این تکلیف مهم از توانمندی لازم برخوردار بوده و مهارتهای ضروری را کسب نمایند، لذا نهاد رهبری در دانشگاهها با توجه به رسالت خود و جایگاه ویژهای که بین نخبگان دانشگاهی دارد بر این شد طرح حامیم را جهت توانمند سازی فعالین تشکلها و کانونهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشگاه برنامه ریزی و اجرا نماید.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز هم مانند سال گذشته مرحله دوم طرح حامیم را با حدود ۱۵۰ نفر از دانشجویان فعال فرهنگی و تشکلی واحدهای مختلف برنامه ریزی کرد که در مرحله اول دانشجویان شناسایی و پس از مصاحبه به دوره دعوت شدند. امسال طرح حامیم از ۱۳ الی ۱۹ مرداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار میگردد. این دوره ۶ روز به طول خواهد انجامید که در آن کلاسهای آموزشی با عناوین: طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، نشستهای معرفتی با عناوین: جهاد تبیین با محوریت موضوع زنان، جریان شناسی سیاسی _ فرهنگی دانشجویی و دشمن شناسی و کارگاههای مختلف با موضوعات: مهارت ارتباط موثر، مهارت روش مناظره، مهارت تکنیک کنترل خشم و مهارت انتخاب برتر در همسرگزینی برگزار خواهد شد که جهت انجام آن از اساتید مطرح دانشگاهی و حوزوی دعوت شده است.