آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۲۱۲۹
در پاسخ به دانشجو مطرح شد؛

واکنش سخنگوی قوه قضائیه به توئیت سفیر انگلیس در روز خبرنگار

سخنگوی قوه قضاییه گفت: باید دانست که پاسخ ملت ایران به گستاخی‌ها و دخالت‌های تاریخی عوامل دولت انگلیس در امور داخلی ما همواره سخت و پشیمان کننده بوده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضاییه در واکنش به توئیت سفیر انگلیس در ایران مبنی بر بازداشت تعدادی از خبرنگاران خارجی در داخل کشور، اظهار داشت: معاون امور بین الملل و دبیر حقوق بشر قوه قضاییه در خصوص این موضوع پاسخ داده اند.

وی افزود: باید دانست که پاسخ ملت ایران به گستاخی‌ها و دخالت‌های تاریخی عوامل دولت انگلیس در امور داخلی ما همواره سخت و پشیمان کننده بوده است.

ستایشی ادامه داد: کار عاقلانه این است که نماینده دولت پادشاهی انگلیس قبل از دست بردن به رایانه و توئیت زدن در فضای مجازی، باید طومار عریض نحوه مواجه و سابقه سیلی خوردن‌های خود از ملت ایران که در اثر دخالت‌های قبلی‌ها صورت گرفته را در مقابل چشمانش بیاورد در این صورت دیگر به خود اجازه نخواهد داد که چنین جسارت‌هایی را انجام دهد.

وی افزود: در تاریخ نامی دخالت کنندگان در امور داخلی ملت ایران باقی نمانده و اگر هم یادی هست جز استعمارگری و غارت منابع ملی ما موردی دیگری وجود ندارد، اما نام و یاد بلند آوازه قهرمانانی همچون رئیس علی دلواری، امیرکبیر، میرزای شیرازی و شهید مدرس و سایر مبارزان عرصه مقابله با استعمار مایه مباهات و افتخار جوانان ایران اسلامی در برابر استعمار پیر است در تاریخ ماندگار مانده است.

سخنگوی قوه قضاییه اظهار داشت: وزارت امور خارجه اقدامات لازم را در دستور کار خود قرار داده و قوه قضاییه اجازه هیچ دخالتی را نمی‌دهد.

وی افزود: لازم است تا از نقض مکرر حقوق بشر، حقوق اقلیت ها، حقوق زنان و کودکان و وضعیت اسف بار آزادی بیان مردم در کشور پادشاهی انگلیس ابراز تاسف کنم و به این دولت اخطار می‌کنم که نسبت به حقوق اساسی شهروندانشان از جمله حقوق زندانیان و حقوق روزنامه نگاران توجه کنند و با مسئولیت پذریری در این رابطه از نقض حقوق این افراد جلوگیری کنند.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار