به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در اختتامیه دوازدهمین دوره خط امام و در جمع دانشجویان زنجانی با اشاره به اینکه یک همجنس گرا به عنوان سفیر آمریکا در کشوری معرفی شده، اظهار کرد: پایان این مسیری که نگاه مقابل با انقلاب اسلامی را دارد، عیان و روشن است و اگر کسی بخواهد چشمان خود را باز کند، آینده دنیا در مسیر مدرن و امروز را میتواند به روشنی ببیند.
بهادری جهرمی ادامه داد: در سال ۴۲ که حضرت امام (ره) خط و مسیر خود را آغاز کرد، شاید انتهای مسیر زندگی مدرن غربی اینقدر روشن و عیان نبود، اما امام با ژرف نگری آن را دید. این دوگانه امروزه بسیار روشن است.
سخنگوی دولت ادامه داد: بدون شک امام خمینی (ره) با این خط و مسیری که آغاز کرد، احیاگر انسانیت و بشریت در عصر کنونی و در دنیای مدرن بود.
وی با بیان اینکه مسیر دنیای مدرن فاصله معناداری با ارزشهای اصیل انسانی دارد، افزود: زمانی که امام (ره) نهضت را آغاز کرد، جهان دو قطبی بود و ایشان گفتمان سومی را به جهان معرفی کرد؛ گفتمان استقلال، خودباوری و مقاومت.
بهادری جهرمی گفت: در این مسیر سوم امام به ما نشان داد که مسیر توسعه و رشد از درون یک ملت میگذرد و این مسیر اگر به موفقیت برسد و کارآمد باشد، تمام هیمنه دنیای استکبار زیر سوال میرود.
وی با اشاره به سوابق تاریخی کشورهای سرسپرده به آمریکا گفت: دوره پهلوی که مسیر کشور را وابسته به اخم و لبخند مستکبران روز کرده بودند، در نهایت پهلوی اول با فلاکت تبعید شد و پهلوی دوم هم از کشور فرار کرد. یا در کشور همسایه ما، صدام حسین به قدری مطیع بود که به عنوان سگ هار منطقه مورد استفاده مستکبران بود. عاقبت او هم مشخص است.
سخنگوی دولت با اشاره به دستاوردهای کشورمان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بیان کرد: ما داشته هایمان را نمیبینیم و ممکن است به آسیب کفر نعمت گرفتار شومی. در برخی دستاوردها باید حواسمان باشد که شکر نعمت، این نعمت را افزون میکند.
وی به پیشرفتهای علمی کشور اشاره کرد و گفت: در حوزه بهداشت، تجهیزات و صنایع نظامی، زیرساختی مانند راه آهن، جاده، برق و ... و در عموم شاخصهای رفاه اجتماعی، از کشورهای سرسپرده جلوتر قرار گرفته ایم آن هم در شرایطی که موانع زیادی در مسیر رشد ما قرار داشت.
بهادری جهرمی با تأکید بر اینکه خط امام (ره) چند شاخصه دارد که توجه به آنها باعث میشود مسیر را گم نکنیم، گفت: خط سیاسی امام (ره) خط «نه شرقی، نه غربی» بود. خط ایستادگی، مقاومت، اعتماد به مردم و اتکای به خداوند بود. خط ایشان خط دیپلماسی التماس و حل مشکلات کشور با التماس به غرب نبود.
وی ادامه داد: در دورههایی که با اتکا به خط امام حرکت کردیم، سرعت گرفتیم و هر زمان که از این مسیر منحرف شدیم، گرفتار مصائب ناشی از این انحراف شدیم.
سخنگوی دولت
در حوزه اجتماعی خط امام آزادی معنوی بود. در قانون اساسی مفهوم آزادی یعنی چه؟ یعنی اسارت در برابر نفس و هوا. نمیشود کسی به نام امام، خط دیگر و مسیر دیگری را به ما رهنمون کند. بعضی جاها به نام امام آزادیهای نمایشی و غیرواقعی که در حقیقت جز اسارت نبود به نام ملت ما زدند.
او در ادامه این نشست و در پاسخ به سوالات دانشجویان به مساله صنعت خودرو اشاره کرد و گفت: دولت باید پای خود را از صنعت خودرو بیرون بکشد و این صنعت به بخش خصوصی واگذار شود.
بهادری جهرمی ادامه داد: وقتی صنعت خودرو را دولتی میکنیم آنجا را به محل تغییر مدیریت، محل دعوای جناحهای سیاسی و محل استخدام اقوام وزیر و نماینده مجلس تبدیل میکنیم و نتیجه آن ناکارآمدی میشود.
وی بیان کرد: دولت حتما به طور کامل صنعت خودرو را به بخش خصوصی واگذار میکند. مثل مساله آزادسازی سواحل است؛ از آن کوتاه نخواهد آمد. پس از آن سر جای خود نشسته و تنظیم گری، نظارت و حکمرانی میکند.
سخنگوی دولت گفت: تولید خودرو در کشور را از ۷۵۰ هزار خودرو در سال ۱۳۹۹ به یک میلیون و ۳۴۰ هزار خودرو رساندیم و ۵ خودروی پر تیراژ خود را از خط تولید خارج کردیم.
وی به آخرین آمار ساخت مسکن در نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: اولین افتتاحیههای مسکن را در هفته دولت خواهیم داشت.
بهادری جهرمی ادامه داد: طبق برنامه زمان بندی شده که در حوزه ساخت مسکن داشتیم نتوانستیم حرکت کنیم که یکی از عوامل آن تامین نقدینگی است لذا با آن سرعتی که میخواستیم پیش نرفته است.
وی افزود: به جز ساخت مسکن در حوزههای روستایی، محرومین و بافت فرسوده که بحث جداگانهای است، تا کنون برای یک میلیون و ۷۸۵ هزار واحد مسکن، زمین تعلق گرفته است.
سخنگوی دولت با بیان اینکه قرارداد حدود ۴۵۰ هزار واحد مسکن بسته شده که سازنده روی آن فعالیت میکند، بیان کرد: حدود ۳۳۰ هزار واحد پروانه ساختمانی گرفته اند و فونداسیون ۲۰۰ هزار واحد تمام شده است.
بهادری جهرمی همچنین در این نشست به این نکته اشاره کرد که دولت هرگز به بورس به عنوان قلک نگاه نکرده، گفت: در دولت قبل ۵۰ میلیون نفر را به سمت بورس سوق دادند که نتیجه آن ویرانی بورس بود.
وی با بیان اینکه دولت طی این دو سال از بورس ویران شده که مردم دیگر به آن اعتماد نداشتند، حمایت کرد و گفت: کارشناسان بورس و اقتصاددانان بررسی کنند که آیا این دولت از بورس حمایت کرد یا همانند دولت گذشته به چشم قلک به آن نگاه کرد.
سخنگوی دولت با بیان اینکه وضعیت بورس خوب نشده است، ادامه داد: با آن بلایی که سال ۹۹ سر بورس آوردند و ۵۰ میلیون نفر را وارد بورس کردند نتیجه همین میشود. تحقیق شود که چند درصد مردم کشورهای دیگر وارد بورس میشوند.
بهادری جهرمی با اشاره به مذاکرات برجامی اظهار کرد: صددرصد مذاکرات در چارچوب قانون اقدام متقابل است و اگر دولت اهل عدول بود همان روزهای اول به توافق دست مییافت؛ توافق بد کردن که کاری ندارد.
وی ادامه داد: یکی از شگردهای سرویسهای جاسوسی برای فشار آوردن به کشورها و مقامات دیپلماتیک کشورها خبرسازیهای دروغ یا هدایت افکار عمومی کشورها به مسیری است که از آن بهرهبرداری کنند
سخنگوی دولت با بیان اینکه ذرهای از سیاستهای اصولی کشور، دولت و ملت عدول نکردهایم، تأکید کرد: اگر دولت اهل عدول بود همان روزهای اول به توافق دست مییافت. توافق بد کردن که کاری ندارد نمونه آن را داریم. سریع توافق بد کردند بعد هم در اینتکس باید التماس میکردند که غذا در برابر نفت بدهند که آخر سر هم سرکار گذاشتند.