کد خبر:۱۰۹۲۱۷۴
رونمایی جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور؛

جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور با عنوان وضعیت امید اجتماعی در ایران رونمایی شد

در هشتصد و سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور به ریاست محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده؛ سید مجید امامی دبیر شورا و سایر اعضا؛ جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور با عنوان وضعیت امید اجتماعی در ایران رونمایی شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در هشتصد و سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی به ریاست محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده؛ سید مجید امامی دبیر شورا و سایر اعضا؛ جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور با عنوان وضعیت امید اجتماعی در ایران رونمایی شد.

این گزارشی که بر اساس آخرین داده‌های ملی نظرسنجی امید اجتماعی تدوین شده شامل ۴ بخش اصلی است و ضمن واکاوی مفهوم امید از منظر مقام معظم رهبری، به بررسی روندی وضعیت امید اجتماعی و شاخص‌های آن در یک دهه گذشته پرداخته و با استفاده از آخرین داده‌های نظرسنجی‌های امید به آینده و امید اجتماعی در خرداد و تیر ۱۴۰۲، سیاست‌گذاری امید اجتماعی را مورد دقت قرار داده است.

جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور با عنوان وضعیت امید اجتماعی در ایران رونمایی شد

محمد اصغری، مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور با اشاره به ابتکار رصد وضعیت امید اجتماعی ایرانیان در مرکز رصد، توجه به شاخص‌های امید اجتماعی، امید آفرینی و اجتناب از امید کاذب را بر مبنای اندیشه‌ها و رهنمود‌های امام خامنه‌ای، جزو ماموریت‌های اصلی مرکز رصد فرهنگی به عنوان نهاد عالی تجمیع داده‌های فرهنگی ایران قلمداد کرد.

وی با اشاره به اهمیت سنجش دقیق وضعیت امید اجتماعی، طرح مفهوم امید در سیاست‌گذاری فرهنگی در ایران را برآمده از وضعیت ایران در دهه اخیر دانست و از تکرار فصلی گزارش امید اجتماعی در ایران خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار