آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۲۵۹۳

زخمی شدن ده‌ها فلسطینی طی درگیری با صهیونیست‌ها در کرانه باختری

ده‌ها فلسطینی در درگیری با نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف کرانه باختری زخمی شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مراد شتیوی، مدیر مرکز مقاومت در برابر شهرک‌سازی در شمال کرانه باختری گفت: سربازان رژیم صهیونیستی وحشیانه راهپیمایی فلسطینی‌ها علیه شهرک سازی در روستای کفرقدوم را متفرق کردند. آن‌ها با گلوله پلاستیکی و گاز اشک آور به فلسطینی‌ها حمله کردند که منجر به زخمی شدن ۱۰ تن شد.

وی گفت: نیرو‌های اسرائیلی به این شهرک یورش برده و تک تیرانداز‌های خود را در پشت بام منازل برای حمله به فلسطینی‌ها مستقر کردند.

در شهرک قریوت در جنوب شرق نابلس نیز ده‌ها شهرک نشین با حمایت نیرو‌های رژیم صهیونیستی به منازل فلسطینی‌ها حمله کردند. در این حمله تعدادی از فلسطینی‌ها زخمی شدند.

عاکف جمعه، عضو جنبش فتح در قلقیلیه گفت: رژیم اشغالگر عمدا از مسافتی نزدیک به سمت شرکت کنندگان در راهپیمایی‌های هفتگی علیه شهرک سازی و ساکنان تیراندازی می‌کند. ما به اشغالگران می‌گوییم که مقاومت ما ادامه دارد و تجاوز به ملت ما موجب پافشاری مردم برای مقاومت تا زمان تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس است.

در بیت دجن در شرق نابلس نیز نیرو‌های رژیم صهیونیستی با گاز اشک آور و بمب صوتی به شرکت کنندگان در راهپیمایی هفتگی علیه شهرک سازی حمله کردند که موجب زخمی شدن تعدادی از آن‌ها شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار