۱۴ میلیارد تومان هم‌سرمایه گذاری برای سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۳۰۰۴
در شانزدهمین رویداد پیوند مطرح شد

۱۴ میلیارد تومان هم‌سرمایه گذاری برای سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت

رویداد پیوند با هدف هم‌سرمایه گذاری به مبلغ بیش ۱۴ میلیارد تومان با تامین مالی صندوق‌های پژوهش و فناوری، سرمایه گذاران خطرپذیر و سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت برگزار شد.
۱۴ میلیارد تومان هم‌سرمایه گذاری برای سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی، شانزدهمین رویداد پیوند در حوزه برق و الکترونیک با حضور تیم‌های استارت آپی در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد. در این رویداد ۹ استارت‌آپ از ۲۴ طرح دریافت شده توسط صندوق نوآوری و شکوفایی، طرح‌های خود را در حضور بیش از ۲۰ صندوق و شرکت سرمایه گذاری ارائه کردند.


این رویداد با همکاری سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت و با هدف هم‌سرمایه گذاری به مبلغ بیش ۱۴ میلیارد تومان با تامین مالی صندوق‌های پژوهش و فناوری، سرمایه گذاران خطرپذیر و سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت و همچنین توسعه استارت‌آپ‌های برتر این رویداد، برگزار شد.


در ابتدای این رویداد رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت ضمن تشریح فناوری‌های توسعه یافته توسط این سازمان، به مدل هم‌سرمایه گذاری این سازمان و سرمایه گذاران حاضر در رویداد پرداخت.


رویداد پیوند با هدف توانمندسازی صاحبان ایده و نوآوری و به هم رسانی استارت آپ‌ها و شتابدهنده‌ها در صندوق نوآوری برگزار می‌شود.

تاکنون این رویداد در حوزه‌های مختلف سلامت، سلامت دیجیتال، کشاورزی، برق و الکترونیک و ... برگزار شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار