به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی انتظاری در دوره دانش افزایی و توانمند سازی اساتید بسیجی با محوریت جهاد تبیین که در مشهد برگزار شد، با بیان اینکه در تبیین جامعه شناختی نا آرامیها دیدگاههای نظری متعددی وجود دارد، اظهار کرد: در خصوص ناآرامیهای سال گذشته اول باید رویکرد اجتماعی و فرهنگی داشته باشیم، زیرا با نگاه صرفا امنیتی و سیاسی به این مسئله از پس این موضوع بر نمیآییم.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص شبیخون فرهنگی، گفت: همه چیز را نمیشود گردن دشمن انداخت قبول کنیم ما کم کاری کردهایم.
انتظاری ادامه داد: دشمن را نمیتوانیم عوض کنیم، اما خودمان را میتوانیم تغییر دهیم لذا باید روش را عوض کنیم اگر با همان روش قبلی پیش برویم باز همان مشکلات ایجاد میشود.
وی با طرح این سوال که اگر همه ما در تبیین کردن درست عمل میکردیم چرا حضرت آقا فرمودند جهاد تبیین؟ اظهار کرد: در جهاد تبیین باید به افکار عمومی توجه کنیم و حس بازندگی به موضوع نداشته باشیم.
عضو هیات علمی دانشگاه طباطبایی با اشاره به تلاش دشمن برای ورود به تغییر سبک زندگی ایرانی، تصریح کرد: دشمن به دنبال سیطره سبک زندگی سکولار غربی است و سعی میکند سبک زندگی غربی را در جامعه ما هژمون کند.
انتظاری با تاکید بر حفظ سبک زندگی ایرانی و اسلامی آن را نمونهای از سبک زندگی استقامتی برشمرد.
وی متذکر شد: سبک زندگی فقط چند عنصر پراکنده نیست بلکه یک بسته است. نمیشود سبک زندگی را جدا کرد و فقط نمازش را داشت همه با هم است.
عضو هیات علمی دانشگاه طباطبایی با بیان اینکه در وقایع ۱۴۰۱ دشمن از علوم جامعه شناسی استفاده کرد، افزود: دشمن در سال گذشته جوانان طبقه متوسط را هدف قرار داد، اما امسال مومنین و حزب اللهیها را هدف قرار داده است.
انتظاری با تاکید بر اینکه نشانگاه مهندسی دشمن امید و ایمان است، متذکر شد: نشانگاه دشمن امید و وحدت مردم است لذا باید مراقب باشیم در پازل دشمن حرکت نکنیم.
وی خاطر نشانکرد: دشمن تلاش میکند با استفاده از فضای بی حجابی و گسترش فساد بین مذهبیها و حاکمیت شکاف ایجاد کند.
عضو هیات علمی دانشگاه طباطبایی، اهتمام استادان بسیجی در نقد مثبت، بیان نقاط ضعف به گونهای که ناامید کننده نباشد، توجه به سرمایههای اجتماعی در هر حوزه و ضرورت وحدت مومنین را از جمله راهکارهای مقابله با هجمه دشمنان برشمرد.
انتظاری اضافه کرد: وحدت مومنین با برچسب نزدن به یکدیگر، پشتیبانی از یکدیگر به خصوص در فضای مجازی، برگزاری جلسات هم اندیشی، شناسایی جریان نفاق و وسواس نسبت به رخدادها و موضعگیریها شکل میگیرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه جهان در حال قطبی شدن است نه جهانی شدن، اظهار کرد: قطب جهان نما در تلاش است الگوی سیاسی و الگوی اقتصادی خود را به عنوان سیاست جهانی و اقتصاد جهانی معرفی کند.
عضو هیات علمی دانشگاه طباطبایی با تاکید بر اینکه در مقابل قطب جهان نما، قطب مقاومت قرار میگیرد، افزود: گفتمانهای مادی گرایانه مدرنیته و جهانی شدن در قطب جهان نما دیده میشود.
انتظاری تاکید کرد: دشمن در سبک زندگی سکولار با تقبیح غیرت و کم اهمیت شدن ازدواج به دنبال تقدس زدایی از خانواده است.