کد خبر:۱۰۹۳۳۱۶

کارنامه سیاسی شهید بهشتی روی میز «تارکد»

«تارکد» به کارگردانی محمد صالح نیکنام در چهارمین قسمت که پنجشنبه ۲ شهریور ساعت ۲۲ به واکاوی پرونده آیت‌الله بهشتی می‌پردازد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، نیکنام در این باره گفت: در این قسمت به سراغ پرونده شهید بهشتی رفته‌ایم و سعی کرده‌ایم با تمرکز بر دوره زمانی ماه‌های منتهی به انقلاب تا زمان ترور شهید بهشتی، کنش‌های ایشان و نسبت ایشان با جریانات سیاسی مختلف و زمینه‌های ترور ایشان را مورد بررسی قرار دهیم. یکی از بحث‌هایی که همواره از سال ۵۸ در مورد ایشان به‌خصوص از طرف مجاهدین خلق مطرح بوده دیدار‌های ایشان با آمریکایی‌ها بوده، در این قسمت به سراغ اسناد مربوط به این دیدار‌ها نیز رفته‌ایم و محتوای آن‌ها را بررسی کرده‌ایم.

وی افزود: «تارکد»، مجموعه مستند ۱۰ قسمتی و آرشیوی است که به تعدادی از حساس‌ترین موضوعات در تاریخ انقلاب اسلامی می‌پردازد و با استفاده از مجموعه اسناد پژوهشی دقیق، جزئیات کمتر شنیده‌شده از آن رویداد‌ها را بیان می‌کند. این مجموعه به موضوعات مهم امنیتی تاریخ انقلاب از جمله کارنامه سیاسی شهید بهشتی و ترور وی، آغاز جنگ تحمیلی، پشت پرده حملات شیمیایی عراق در دفاع مقدس، پرونده ابراهیم یزدی، فرار بنی‌صدر، حج خونین سال ۱۳۶۶ و انفجار دفتر نخست‌وزیری پرداخته است. به گفته نیکنام وجه تمایز اصلی این مجموعه تمرکز دقیق بر اسناد است که در تولید این مستند پیدا شد و بسیاری از آن‌ها برای نخستین‌بار بازخوانی می‌شود. این مجموعه سراغ اسنادی رفته که از لانه جاسوسی سفارت آمریکا کشف شده است. این اسناد بسیار حیرت‌انگیز است و اطلاعات قابل تأملی در آن‌ها دیده می‌شود.

مجری طرح و کارگردان مجموعه «تارکد» محمد صالح نیکنام است و از دیگر عوامل آن می‌توان به نویسنده و پژوهشگر: مجتبی نوروز پور و موشن‌گرافیک: احسان میرآبادی اشاره کرد. «تارکد» با همکاری شبکه مستند و مرکز هنری رسانه‌ای نهضت تولید شده و پنجشنبه‌ها ساعت ۲۲ از شبکه مستند پخش می‌شود، تکرار این مجموعه تلویزیونی هم روز بعد ساعت ۱۵ است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار