به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی معاونت سیما، علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش با همراهی مدیران و مسئولان شبکه، از محل استودیو مسابقه تلویزیونی «گوی طلایی» بازدید کرد.
در حاشیه این بازدید، عبدالعالی گفت: در دنیای امروز آموزش بدون بازی، مانند آشپزخانه بدون آشپز یا پنجاه بدون پنچ است. نسل امروز نمیآموزد مگر در بستر هیجان، بازی و مسابقه و در یک کلام بازی وارسازی که مسابقه «گوی طلایی» با یک تهیه کننده کاربلد و مجری نمکین، همین وظیفه را بر عهده دارد.
وی افزود: با این برنامه، ساعاتی خوش را در کنار خانواده مهمان شبکه آموزش میشویم. با خنده، شادی و هیجان با هم آموزش میبینیم. در ضمن گرافیک و مکانیزم «گوی طلایی» حکایت فناورانه و جذابی دارد که به زودی شاهد آن خواهیم بود.
در ادامه، سلیم ثنایی تهیه کننده برنامه «گوی طلایی» در توضیح این مسابقه گفت: این مسابقه در هر قسمت ۶ شرکت کننده در ۲ گروه سه نفره دارد که یک نفر به مرحله بعد راه پیدا میکند. در مرحله مقدماتی ۴۲ مسابقه برگزار میشود و ۴۲ نفر به مرحله نیمه نهایی راه پیدا میکنند و در هفت گروه ۶ نفره به رقابت میپردازند.
وی ادامه داد: در نهایت از گروهها ٧ نفر برتر به اضافه ۵ نفر که بیشترین امتیاز را داشته باشند (جمعا ١٢ نفر) به مرحله نهایی راه پیدا میکنند و در یک مسابقه ١٢ نفره در چهار گروه سه نفره رقابت میکنند و در نهایت یک نفر به عنوان برنده اعلام میشود.
ثنایی اشاره کرد: به نفر اول مسابقه نهایی یک گوی طلا جایزه داده میشود، ولی در هر مسابقه نفر برنده میتواند از صفر تا ٩٠ میلیون تومان برنده شود. این مسابقه در گروه مهارتهای تخصصی و عمومی شبکه آموزش تولید شده و پخش آن از مهر ماه آغاز میشود.
وی ضمن اشاره به اینکه اجرای این برنامه را سروش جمشیدی بر عهده دارد، تصریح کرد: مسابقه «گوی طلایی» محدودیت سنی ندارد و همه کسانی که اطلاعات عمومی مناسبی دارند، میتوانند در آن شرکت کنند.
کد خبر