آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۷۸۸۶
با هدف توسعه همکاری‌های حقوقی؛

هیئت قضایی به مجمع قضات منطقه‌ای دادگاه‌های شانگهای اعزام شد

هیئت قضایی جمهوری اسلامی ایران به مجمع قضات منطقه‌ای دادگاه‌های کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای اعزام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برابر اعلام مدیریت ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت امور بین‌الملل قوه قضائیه، با هدف توسعه همکاری‌های حقوقی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، مجمع منطقه‌ای قضات دادگاه‌های کشور‌های عضو این سازمان به میزبانی دادگاه عالی خلق چین برگزار می‌شود و هیئت قضائی جمهوری اسلامی ایران نیز در این اجلاس حضور خواهد یافت.

در این نشست قرار است، مسائلی از جمله اعتبار قضائی، جرایم اطفال، جرایم رایانه‌ای، قرارداد‌های تجاری و راه‌های توسعه همکاری‌های قضائی میان کشور‌های عضو سازمان شانگ‌های مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

با توجه به پذیرش عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری‌های شانگ‌های و به دعوت چین، هیئت قضائی شامل پنج نفر از قضات عالی رتبه کشورمان در این مجمع حضور خواهند یافت.

اعضای این هیئت، حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی رئیس کل دادگستری استان فارس و مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان، شهرام لرستانی معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران و رئیس مجتمع جرایم رایانه‌ای، احمد جعفری رئیس مجتمع قضائی شهید فهمیده ویژه اطفال و نوجوانان و عطااله رودگر مدیرکل تدوین لوایح معاونت حقوقی قوه قضائیه هستند.

خاطرنشان می‌شود سازمان همکاری شانگ‌های از سال ۲۰۰۱ میلادی ایجاد شده است که هم اکنون ۹ کشور اعضای دائم آن را تشکیل می‌دهند و از تیرماه امسال نیز جمهوری اسلامی ایران با موافقت سران کشور‌های عضو، به عضویت دائم این سازمان بین‌المللی درآمده است و دارای حق رأی است.

قوه قضائیه در دوران تحول و تعالی از همه فرصت‌های پیش رو در جهت تحقق اهداف و سیاست‌های ترسیم شده برای این قوه در قانون اساسی استفاده خواهد کرد و حضور اثرگذار در مجامع بین المللی و استفاده از ظرفیت همکاری طیفی از کشور‌ها نیز در همین راستا است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار