به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی کمالیدولت آبادی روز سه شنبه گفت: تعمیر و بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی در راستای خدمترسانی بهتر به دانشجویان یکی از مهمترین برنامههای در دست پیگیری و اقدام در آزمایشگاههای واحد علوم و تحقیقات است.
وی ادامه داد: بر همین اساس، دستگاههای تخصصی GC MASS و XRD واقع در مجتمع آزمایشگاهی رازی، تعمیر و راهاندازی مجدد شده است. همچنین تعداد قابل توجهی از تجهیزات آزمایشگاهی نظیر اسپکتروفتومتر، انکوباتور، شیکر، پمپ خلاء، سانتریفیوژ و التراسونیک حمامی با جذب حمایت مالی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری انجام شده و در ترم جدید آماده سرویس دهی به اساتید و دانشجویان است.
مدیرکل امور آزمایشگاههای واحد علوم و تحقیقات درباره مهمترین اقدامات انجام شده در این آزمایشگاهها در راستای درآمدزایی، گفت: بهرهگیری از مدلهای موفق مشارکت با بخش خصوصی و شرکتهای استارتآپ و ایجاد انگیزه در بین متخصصین آزمایشگاهی، درآمدهای غیرشهریهای یک ساله (تا مرداد ۱۴۰۲) نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از هفت برابر افزایش داشته است.
کمالی دولت آبادی ادامه داد: یکی از راهکنشهای این بستهکاری، توانمندسازی، شبکهسازی و تقویت همافزایی پژوهشکدهها، مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاههای دانشگاه است و بر اساس همین راهکنش و با پیگیریهای مستمر، موفق شدهایم ۵۰ آزمایشگاه تخصصی، پژوهشی- تحقیقاتی از شبکه گسترده آزمایشگاهی واحد علوم و تحقیقات را به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری درآوریم.
وی تاکید کرد: این عضویت نقش بسزایی در افزایش درآمدهای آزمایشگاهی بواسطه حضور در شبکه عظیم آزمایشگاهی کشور خواهد داشت.
مدیرکل امور آزمایشگاههای واحد علوم و تحقیقات افزود: افزایش سرعت تعمیر و بروزرسانی دستگاهها و تجهیزات آزمایشگاهی و کاهش هزینه آن، کاهش هزینه پژوهشی دانشجویان بواسطه استفاده از طرحهای تخفیفی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی و ... از دیگر مزیتهای این عضویت است.
کمالی دولت آبادی از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و صنعتگران پُرتلاش کشور با توجه به آمادگیهای ایجاد شده در مجموعه آزمایشگاههای واحد علوم و تحقیقات دعوت کرد تا امور آزمایشگاهی و تجربی خود را در آزمایشگاههای این واحد پیگیری کرده و علاوه بر استفاده از پژوهانه داخلی دانشگاه، از تخفیفهای تخصیصیافته از شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری نیز بهرهمند شوند.
به گفته وی، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی (سراسر کشور) و دانشگاههای دولتی میتوانند از ابتدای ترم جاری با مراجعه به سامانه جامع خدمات آزمایشگاهی، تقاضای ثبت سفارش خدمات آزمایشگاهی را انجام دهند و فرایندهای مراجعه حضوری دانشجویان با استقرار این سامانه به شدت کاهش یافته و خدمات با سرعت بیشتری قابل ارائه و مدیریت است.