کد خبر:۱۰۹۸۵۰۰
سازمان برنامه و بودجه به دانشجو پاسخ داد

الحاق‌‎بندی به ۳۹ لایحه برنامه هفتم برای مسئله آب‌های مرزی

سازمان برنامه و بودجه کشور به‌منظور رفع ابهام و روشن‌شدن افکار عمومی نسبت به مطلب «مسئله آب‌های مرزی در برنامه هفتم توسعه مغفول مانده است» که در تاریخ ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ از خبرگزاری دانشجو منتشر شد، پاسخ داد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سازمان برنامه و بودجه کشور به‌منظور رفع ابهام و روشن‌شدن افکار عمومی نسبت به مطلب "مسئله آب‌های مرزی در برنامه هفتم توسعه مغفول مانده است" که در تاریخ ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ از خبرگزاری دانشجو منتشر شد، پاسخ داد.

گفتنی است مطلب فوق در سی و هفتمین قسمت برنامه دادستان که به پیگیری مسائل استان‌های کشور می‌پردازد، از تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو پخش شد.

در ادامه می‌توانید این پاسخ را بخوانید:

ضمن قدردانی از طرح دیدگاه‌های نویسنده محترم آن خبر گزاری به استحضار می‌رساند با توجه به اهمیت موضوع دیپلماسی آب و لزوم تحقق حقآبه‌های کشور در حوضه‌های آبریز مرزی و مشترک با کشور‌های همسایه، جهت هماهنگی لازم بین دستگاه‌های اجرایی، در مجموعه مقرره‌های برنامه هفتم توسعه پیشنهادی به شرح زیر تدوین شده است:

«وزارت نیرو و وزارت امور خارجه ضمن رصد وضعیت و اقدامات حوضه‌های آبی مشترک و پشتیبانی‌های فنی موضوع، مسئولیت مشترک پیگیری و اخذ حقابه‌های کشور از حوضه‌های آبی مشترک را با استفاده از کلیه ظرفیت‌های سازمان‌های بین‌المللی و ابزار‌های ترکیبی سیاسی، اقتصادی و تجاری در جهت احقاق حقابه‌های قانونی، عرفی و تاریخی کشور به عهده دارند. کلیه دستگاه‌های اجرایی ملزم به همکاری در این زمینه هستند.»

لازم به توضیح است گرچه از نظر دولت مسئله آب‌های مرزی با استفاده از قوانین موجود و با هماهنگی و تقویت همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط در دست پی گیری است لیکن در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، در همین زمینه بندی به ماده ۳۹ لایحه الحاق شده است.

همچنین قابل ذکر است برای تسریع در تکمیل و بهره بهرداری از طرح‌های مهار و تنظیم آب‌های مرزی، در سال جاری اجازه استفاده از منابع صندوق توسعه ملی صادر شده است که با اجرایی نمودن آن، مشکلات موجود در این زمینه مرتفع می‌گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار