آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۸۸۹۷
طبق پیش‌بینی نماینده مجلس سنای مصر؛

السیسی و رئیسی با هم دیدار خواهند کرد

عضو کمیسیون امور خارجه و عربی آفریقای مجلس سنای مصر و دبیر امور سیاسی حزب حافظان میهن مصر به تحولات جدید رخ داده در روابط میان قاهره و تهران واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از روسیاالیوم، سماء سلیمان عضو کمیسیون امور خارجه و عربی آفریقای مجلس سنای مصر و دبیر امور سیاسی حزب حافظان میهن مصر به تحولات جدید در روابط میان مصر و ایران واکنش نشان داد.

وی افزود: دیدار حسین امیر عبداللهیان وزیر خارجه ایران با سامح شکری وزیر خارجه مصر دال بر تمایل طرفین برای تقویت روابط و همکاری است.

خانم سماء سلیمان بیان کرد: این دیدار فرصتی برای طرفین بود تا از ضوابط و عوامل تعیین کننده حاکم بر روابط دو کشور آگاه شوند تا روابط را به نحوی که منافع دو ملت مصر و ایران را برآورده سازد، توسعه دهند.

وی از تاریخ و تمدن و اشتراکات فرهنگی به عنوان بستر روابط نام برد و اینکه از طریق تداوم گفتگو می‌توان مسیر را هموار کرد.

این نماینده مجلس سنای مصر ادامه داد: تقویت روابط دارای نتایج منطقه‌ای مثبتی هم خواهد بود.

وی پیش بینی کرد که نشستی در سطح سران دو کشور برگزار شود و طی ماه‌های آتی مصر و ایران به دیدگاه فراگیر و مشترکی برسند.

سماء سلیمان تاکید کرد: تصمیم مصر برای حضور گردشگران ایرانی در مصر به مثابه گامی به سمت تقویت روابط سیاسی میان دو کشور است و این رویداد می‌تواند عاملی برای تقویت و عادی سازی روابط میان دو کشور در زمینه‌های دیگر از جمله سیاسی و اقتصادی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار