آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۸۹۰۳

ادعای نتانیاهو: ایران توافق صلح اسرائیل و عربستان را بر هم می‌زند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه ایران توافق عادی‌سازی روابط تل‌آویو و ریاض را برهم می‌زند، مدعی شد این رژیم به زودی با عربستان سعودی به توافق صلح دست خواهند یافت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، عصر امروز (جمعه)، مدعی شد که این رژیم، پیوند‌های مشترکی با کشور‌های عربی دارد که باعث می‌شود به توافق صلح گسترده‌تری دست پیدا کنند.

نتانیاهو که در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کرد، مدعی شد: «صلح با کشور‌های عربی، احتمال صلح با مردم فلسطین را افزایش می‌دهد؛ اما فلسطینی‌ها نباید در خصوص توافق‌های صلح با کشور‌های عربی، حق وتو داشته باشند».

شبکه خبری «اسکای نیوز» به نقل از نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس نوشت: «تل‌آویو به توافق صلح با عربستان سعودی نزدیک شده است و این توافق، زمینه را برای صلح در سراسر منطقه فراهم خواهد کرد. صلح بین عربستان و اسرائیل، خاورمیانه جدیدی خلق خواهد کرد».

«الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی هم روز گذشته مدعی شد که توافق عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و ریاض می‌تواند تا اوایل سال ۲۰۲۴ میلادی محقق شود. 

الی کوهن گفته بود: «فکر می‌کنم این احتمال وجود دارد که در سه ماهه نخست ۲۰۲۴ ما می‌توانیم به نقطه‌ای برسیم که جزئیات توافق نهایی شوند».

نتانیاهو در پایان، با این ادعا که جمهوری اسلامی ایران تلاش خواهد کرد تا این صلح را بر هم بزند، بدون هیچ اشاره‌ای به بدعهدی آمریکا و کشور‌های غربی در قضیه برجام، مدعی شد که تهران توافق هسته‌ای را نقض می‌کند، ولی هیچ تحریمی علیه این کشور اعمال نمی‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار