کد خبر:۱۰۹۹۹۲۵

رسانه ملی از هنرمندان پیشکسوت کردستان تجلیل می‌کند

به همت سازمان صداوسیما و استانداری کردستان و به‌مناسبت میلاد با سعادت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام حضرت محمد (ص) و هفته وحدت نخستین جشنواره شعر و موسیقی اقوام ایرانی از ۸ تا ۱۱ مهر در سنندج برگزار می‌شود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری نخستین جشنواره شعر و موسیقی اقوام ایرانی با حضور اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان، حسن عابدینی معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما، مهرعلی مرادی مدیرکل صداوسیمای کردستان، حسین قرائی مدیرکل روابط‌عمومی سازمان صداوسیما و اصحاب رسانه در محل روابط‌عمومی رسانه ملی در جام‌جم برگزار شد.

در این نشست خبری حسن عابدینی معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما با‌اشاره به دوره جدید تحول در رسانه ملی در راستای هویت‌محوری و عدالت‌گستری در همه برنامه‌ها و مأموریت‌های رسانه ملی به اهمیت برگزاری جشنواره شعر و موسیقی اقوام پرداخت و گفت: با توجه به توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی جهت ایجاد تفرقه و نفاق در بین اقوام ایرانی لزوم برپایی چنین جشنواره‌هایی را که می‌تواند نقش بسیار مهمی در ایجاد وحدت و انسجام بیشتر بین قومیت‌های مختلف ایرانی به‌وجود آورد ضروری است و این اولین جشنواره موسیقی اقوام ایرانی است که در کردستان برگزار می‌شود و بنا داریم که در سال‌های آتی نیز این جشنواره را در استان‌های دیگر و در میان اقوام دیگر هم برگزار کنیم.

وی همچنین گفت: بیش از ۴۰۰۰ اثر شعر و موسیقی اقوام به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که از این تعداد حدود ۲۸۰ اثر توسط هیئت داوران انتخاب و بازبینی شد که در نهایت ۲۵ اثر از ۱۸ قوم ایرانی در این جشنواره به‌عنوان اثر برتر به اجرا گذاشته می‌شود.

معاون رئیس سازمان صداوسیما در امور استان‌ها همچنین افزود: آثار برتر در روز‌های برپایی جشنواره در کردستان از شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی پخش خواهد شد.

عابدینی همچنین با‌اشاره به حضور خانواده‌های شهدا و ایثارگران دوران دفاع مقدس و خانواده‌های شهدای مدافع حرم و امنیت در این جشنواره گفت: در این جشنواره از ۸ هنرمند شهید عرصه شعر و موسیقی اقوام ایرانی نیز تجلیل به‌عمل خواهد آمد.

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار