کد خبر:۱۱۰۰۷۴۳

تشریح برخی از دستاورد‌های معاونت آموزشی دانشگاه پیام نور

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور برخی از مهمترین دستاورد‌ها و اقدامات آموزشی دانشگاه را تشریح کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شجاعی فرد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با اشاره به برخی دستاورد‌های دانشگاه در دو سال اخیر اظهار داشت: دانشگاه پیام نور برای اولین بار رتبه اول برگزاری آزمون‌های الکترونیکی و همچنین رتبه اول در برگزاری متمرکز آزمون‌های پایان نیمسال در کشور را بدست آورد.

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور درباره چابک سازی حوزه آموزشی اظهار داشت: در حوزه چابک سازی اقداماتی زیادی صورت گرفته که برخی از آن‌ها شامل واگذاری آزمون‌های متمرکز زیر ۱۰ نفر به اساتید و کاهش آزمون‌های متمرکز، افزایش تدریجی تفویض اختیار به استانها، تسهیل انتقال از سایر دانشگاه‌ها به مراکز دانشگاه پیام نور، کاهش زمان صدور دانشنامه به ساعت در صورت مراجعه متقاضی دریافت دانشنامه حضوری، جلوگیری از چاپ دانشنامه‌های تکراری بعد از ۳۰ سال از طریق تعریف دانشنامه‌های صادر شده در سیستم گلستان و صدور پیغام خطای تکراری بودن درخواست، جدید می‌باشند.

وی به تفاهم‌ها نامه‌های دانشگاه نیز اشاره کرد و افزود: تفاهم نامه‌هایی در حوزه درآمدزایی و معرفی دانشگاه صورت گرفت که شامل انعقاد تفاهم نامه با سازمان نظام پرستاری کشور برای اخذ مجوز دانشگاه در ورود به حیطه آموزش‌های غیر رسمی در حوزه سلامت، انعقاد تفاهم نامه با وزارت جهاد کشاورزی، انعقاد تفاهم نامه با سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری آزمون‌های کنکور سراسری و آزمون‌های برون سازمانی و انعقاد تفاهم نامه با مرکز آموزش مدیریت دولتی برای مشارکت در برگزاری دوره‌های کوتاه مدت بوده است.

شجاعی فرد همچنین تصریح کرد: اخذ مجوز ۱۴۷ رشته محل جدید در مقطع کارشناسی ارشد، بررسی ۲۸۰۰ درخواست رشته از سوی مراکز و واحد‌ها در سامانه hes)) توسعه رشته آموزش عالی از ۳۱ استان در کلیه مقاطع تحصیلی، آمایش رشته محل‌های دانشگاه، ساماندهی اعضای هیأت علمی و مدرسین مدعو در سراسر کشور، حذف آزمون‌های مترکز برای کلاس‌های دارای ده دانشجو و کمتر در سراسر کشور برخی دیگر از اقدامات این معاونت بوده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور درباره رشته‌های محل‌های کارشناسی دانشگاه گفت: امسال تعداد رشته محل‌های دانشگاه با آزمون سراسری کنکور ۱۱۷ رشته و تعداد رشته محل‌های بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی ۵۲۳۸ رشته می‌باشد.

وی همچنین اظهار داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته از وزارت علوم و شورای عالی گسترش ۱۵۵ رشته جدید کارشناسی صادر شد.

شجاعی فرد در پایان تصریح کرد: بسیاری از رشته‌های جدید مقطع کارشناسی دانشگاه، کاربردی و بر اساس نیاز‌های روز جامعه می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار