کد خبر:۱۱۰۰۸۲۰
به همت شبکه رادیویی جوان؛

اولین رویداد ملی پادکست فارسی آغاز شد

دبیر و داوران رویداد «پادکست فارسی» توضیحاتی را پیرامون نحوه برگزاری این جشنواره ارائه دادند.

اولین رویداد ملی پادکست فارسی آغاز شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری اولین رویداد ملی «پادکست فارسی» با حضور دبیر و داوران این رویداد شنبه هشتم مهر ماه در موزه ملک برگزار شد.
اجرای این برنامه را فرزاد حسنی برعهده داشت. در این برنامه پرسش و پاسخ‌هایی پیرامون اولین رویداد ملی پاکست فارسی با حضور وحید اسدی دبیر رویداد اسماعیل باستانی، سیاوش صفاریان پور و علی بیاگوی داوران این رویداد انجام شد.
در ابتدای این رویداد داوران به بحث و بررسی پیرامون تفاوت و تعریف پادکست با سایر رسانه‌های شنیداری پرداختند. صفاریان در تعریف پادکست گفت: «وقتی شما به رادیو گوش می‌کنید تمام حواس شما معطوف به شنیدن رادیو نیست. شنیدن پادکست مانند تماشای تلویزیون نیست که باید تمام حواس تان را درگیر آن بکنید. نکته بزرگی که پادکست را از رادیو متمایز می‌کند این است که رادیو تمام می‌شود. اما شما می‌توانید پادکست را نگه دارید و دوباره بعدا به آن مراجعه کنید. خاصیت رسانه‌ی جدید این است.»
وی افزود: «برای انسان پر عجله‌ی امروز که مدام درحال انجام سریع کار‌ها است و اطلاعات را اسکرول می‌کند، پادکست درست در نقطه‌ای از زندگی و تجربه‌ی انسان قرار گرفته است که مخاطب نیاز به تمانینه دارد؛ نیاز به آگاهی دارید. شاید گاهی نیاز به آگاهی هم نداشته باشید و صرفا همان توقف و تمانینه را در پادکست بخواهید.»

در ادامه اسماعیل باستانی به تفاوت‌های مخاطبان رادیو و پادکست اشاره کرد: «مخاطب پادکست با مخاطب دیگر برنامه‌ها کمی متفاوت است. مخاطب پادکست تمرین شنیدن می‌کند. مخاطب رادیو هم در این سطح مخاطب دقیقی نیست؛ چون همزمان با شنیدن رادیو مشغول کار دیگری هم هست.»
باستانی ادامه داد: «پادکست به شما اجازه فکر کردن می‌دهد. زمانی می‌رسد که وسط شنیدن نیاز دارید که به آنچه شنیدید فکر کنید. پادکست این اجازه را به شما می‌دهد که فایل صوتی را متوقف کنید و بعد از تامل دوباره به آن مراجعه کنید.»


علی بخشی‌زاده، معاون صدا درباره این رویداد گفت: «اولین رویداد ملی پادکست فارسی، علاوه بر ایجاد رقابت سازنده و پویا میان تولیدکنندگان پادکست فارسی، آموزش ساخت پادکست از ابتدا تا انتها، یکی از اهداف و ارکان کار دبیرخانه خواهد بود که کاربران از طریق تارنمای رسمی به‌صورت رایگان به تمامی‌کارگاه‌ها دسترسی پیدا خواهند کرد.»
آیین پایانی «اولین رویداد ملی پادکست فارسی» بهمن ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود و طی آن برگزیدگان جوایز نفیس و لوح تقدیر دریافت خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار